Grattis Angelica till studenten!

Åh så fin och glad hon var idag, Angelica... Grattis än en gång! Vi åkte hem relativt tidigt, men vi hade ju varit där sedan 11.00 imorse så vi var trötta alla tre... Hemskt va stor deras släkt är! Min är inte ens hälften så stor! Hoppas att angelicas kväll fortsätter i samma anda som den varit. Ska strax sova tänkte jag. Imorgon ska Glenn jobba och Julia o jag ska iväg till backaplan med Maria och Akira på förmiddagen. Hoppas att vädret blir gott... Datorn fungerar fortfarande inte... Störande

Kvällen

Ligger raklång i soffan och slöar för fullt... Gud va trött jag är efter denna dagen, känner mig helt utslagen faktiskt. Trots att jag inte har gjort någonting direkt ansträngande. Visserligen klippte jag gräsmattan, så långt jag kom innan den svek mig och vägrade starta igen! Det är ju inte riktigt klokt va fort det växer! Tomten är ju inte så liten heller... Maria var hos oss och hämtade Akira i förmiddags och stannade till eftermiddagen, det var väldigt trevligt! På onsdag åker vi med henne för att köpa nyccykel åt hennes dotter Felicia som fyller fem år på torsdag. De måste ha saknat Akira under helgen men de vet att hon har varit i tryggt förvar här hos oss! Imorgon firar vi vår fina Angelica som tar studenten! Kalas kalas kalas! Vi åker hem till Robban och Petra tidigt för att ordna det sista stöket innan Hon, familj och vänner ramlar in. Vädret ska ju tydligen vara strålande dagen till ära! :) datorn har pajat igen, väldigt tröttsamt måste jag säga... Vi får helt enkelt ta datorn ifrån Julias rum. Antagligen är hela skärmen sönder och det är väl billigare att köpa en ny än att lämna in den på lagning... Usch! Somnar snart....

Måndag

Snart droppar Maria in för att hämta Akira... Fika tar hon med sig också. Jag har satt på kaffe! Den här dagen... Som ingen annan dag.

mors dag

Antagligen någon utav hundarna som trampat på den för datorn har legat i soffan... Lite på skärmen flimmrar fortfarande högst upp och det försvinner nog inte, väldigt störande...
Idag hade Casper kalas! vi köpte två t-shirtar till honom som var jättesöta! Imorse hade han fått en fyrhjuling som han och julia åkte omkring på ute innan, jag provade den också, haha... Det var alldeles för gulligt när han sjuttsade henne! Vi köpte en present till Petra också, en handkräm + tre nagellack :) Hon blev glad, det är ju morsdag idag... Jag har tänt ett ljus för mamma, hade ingen energi till att besöka minneslunden idag... Men jag tänker på henne var dag ändå.
Snart fyller vår Julia 4 år! Får lura ut någonting roligt till födelsedagen! Glenn fyller 25 om knappt två veckor, och jag har ingen aaaning om vad jag ska hitta på för kul till dagen... Tips? Har ingen fantasi kvar!
Nej, jag får uppdatera lite senare igen, om inte annat imorgon!

Mors dag



...

sitter med Julia inne på hennes rum ikväll, det tycker hon är mysigt. Julia sitter i sin säng och ser på film och jag sitter på bänken och skriver lite dagbok och löser några sudoku. Regnet har varit envist hela dagen, så himla tråkigt, men grönskan ler desto mer... Kom inte iväg för att handla present idag, det får vi göra imorgon innan kalaset istället... Ikväll är jag lite hängig faktiskt, lägger mig strax, det ska Julia också göra, klockan har redan blivit 20.40.....

Trasig dator?!

Våran dator har levt ett eget liv och flippat ur i skärmen totalt. Allting flimmrar, den går inte att använda, vet inte vad som har hänt..! Det går så segt att skriva via telefonen, kan inte heller lägga upp kort den här vägen. Det blåser för fullt och jag känner mig inte jättesugen på att ta mig ut... Måste komma iväg för att handla födelsedagspresent till lille Casper som fyller 3 år på måndag! Det blir kalas imorgon :) stor pojke nu... Och våran tjej fyller 4 år den 23 juni! Gud vad tiden bara rusar iväg egentligen... Vi borde alla leva var dag som om det faktiskt vore våran sista, klyschit nog, men verkligen ta hand om nuet och älska för allt vi är värda. Jag har fått lyckan att finna ro och de jag vill ge allt, varje dag. Mer behöver inte jag.

Vilar mig

Vi passar Akira (Ronja) överh helgen när hennes nya ägare är i Norge! Mysigt! Ligger i sängen för att vila mig ett slag. Helt dåsig i skallen faktiskt... Men idag är det fredag i alla fall. En helg tillsammmans med de två vackraste på denna jord, det får mig att le lite extra... Hörs senare!

trött

ikväll är jag bara trött.. väldigt trött faktiskt.. ibland känner man väl sig fullkomligt meningslös också..


Torsdag

Julia och jag sitter på bussen till bäckebol för att möta Glenn efter jobbet... Har lagat två hål i samma tand idag, mindre behagligt men välbehövligt! Det blev inte mer än 543:- jag som räknade med tvåtusen eller någonting i den stilen, vilken glad överraskning då... Sedan flängde jag, Julia och mormor omkring över allt känns det som... Är helt slut faktiskt. Har ju visserligen variit vaken md en viss Loke sedan 04.15 imorse, valpskrälle:) Min kära bror kom hem till mormor innan, så himla gott att träffa honom emellan åt... Nu ska vi hem till Totte, Anna och Casper för Glenn ska sätta ihop hans fyrhjuling... Skriver väl mer sedan. Värmebölja från ingenstans verkligen...!

....

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och någonting alldeles oväntat sker
världen förändrar sig varje dag
men
ibland blir den aldrig densamma mer


min glenn


det finns ingen möjlighet att någon i hela världen kvar vara så kär som jag är!


hej då balder...

Vi åkte till Bäckebol och mötte Glenn när han slutade jobbet, drog direkt till Lennart och lånade hans skåpbil, fyllde den proppfull med bråte och skräp som vi dragit ihop. Vi förstår fortfarande inte vart all skit kommer ifrån!? Det var inte längesen vi lånade skåpbilen och åkte fyra vändor till tippen... Äntligen är det lite ordning på våran parkering, nu blir väl grannarna glada med som slipper den utsikten som var, haha...
Vid 21.00 kom det ett par från Borås som skulle titta på en valp. Det var ju antingen Balder eller Loke, dom var oense om vem utav pojkarna som skulle följa med hem till Borås, tillslut enades dom om Balder! Det var jätte jobbigt att lämna ifrån honom, nu har de varit hos oss så länge, jag har fäst mig alldeles för mycket. Grät en skvätt gjorde jag till och med, hjälp! Men det blir bra, dom verkade vettiga, hundvana sedan tidigare och lugna människor...
Senare ringde en tjej från Vänersborg som var trailerchaufför, hon kommer på fredag för att med största sannolikhet köpa Loke. Efter det har vi inga valpar kvar, gud vad hemskt... Jag vill ha Loke kvar, men det går inte, vi har redan sagt att ingen valp ska vara kvar. Jag vet att det inte skulle funka, så det är ingen idé att tjata heller.

Balder 4 April...


godmorgon regnet...

Vilken tur att jag köpte nya gummistövlar igår! Mina förra var det ju hål i! Meningen var att jag skulle köpa mig ett par svarta, men då stod de skogsgröna mitt på golvet och de har jag varit sugen på innan, prövade dom och trivdes. Kvinnan i butiken informerar mig då om att just dom var det rea på! Härligt, då tar jag dom såklart! Dom är ändå nästan svarta :) Såklart skulle hon presentera mig för ett par andra reastövlar... Röda till Julia! Nedsatt från 799:- till 350:- ! Avstod, men ska tillbaka in idag och köpa dom, det är verkligen värt det, verkligen! Där har hon ett par ordentliga gummistövlar vill jag lova...
Vi tog en sväng till min favoritbutik H&M, köpte till Julia en jumpsuit, byxor, leggings, tights, strumpor, ett Hello Kitty gosedjur till samlingen och två t-shirts. Mamma unnade sig ett par söta trosor och ett 5-pack vita ankelstrumpor. Till min älskling köpte jag en svart t-shirt och en blandfärgad rutig skjorta! Det var gott att handla lite... :) Väldigt gott faktiskt! Efter det åkte vi till Angelica för att fixa och dona inför hennes balafton, hon blev verkligen sååå fin!




neeeeeelis




flickan vacker som en saga <3


Bitter busschaufför.....

Åker strax förbi olofstorp så en liten bit på vägen har vi kommit ändå... Värst va somliga människor kan vara bittra, till exempel gubben som kör denna bussen! Tar tag i min telefon och granskar sms-biljetten en bra stund utan att röra en min för att sedan ge den åter. Ja, här var det sannerligen inga muntra melodier! Haha... Gud vilken sorglig människa! Blåst och regn för hela slanten är det ju i alla fall... Fast nu ser jag att solen kommer fram, härligt! Då kanske det bjuds på en regnbåge också... Jag och Julia hoppar av i stan och går raka vägen till Yoko Yap där jag äntligen ska införskaffa mig ett par nya gummistövlar! Svarta den här gången :) det var ju lägligt denna dagen till ära! Sedan tar vi spårvagnen till Angelica som vi ska styla inför hennes bal ikväll! Julia sitter här bredvid och målar så duktigt i sin läxbok!!

bobban 70 år!



grattis dylan


godmorgon kylan!

Glenn åkte precis till jobbet, ville inte riktigt släppa honom när han skulle gå ut genom dörren, men det var jag ju tvungen till, han kommer ju faktiskt tillbaka :)
Igår köpte han en ny tank + luftburk till motorcykeln så nu kan vi fixa i ordning den till sommaren! Vårat mål igår var att få den att starta, så vi fyllde på med bensin och hade ett jävla jobb med att få på den nya luftburken men det gick tillslut. Och om den gick? Så in i h... också! iiiiiiih vad kul :) Nu ska jag göra det jag är bra på, putsa den skinande ren såklart. Men det får bli imorgon eller senare ikväll. 
Om någon timma ska jag och Julia åka in till stan och styla Angelica inför hennes bal idag! Sedan möter vi Glenn vid hans jobb i eftermiddag. Direkt när vi kommer hem ska vi åka till tippen med en väldans massa skräp vi har plockat ihop, gud vad skönt det ska bli när vi fått väck det från parkeringen. Egentligen har vi en hel del att göra om jag tänker efter... Men det går ju bara att göra en sak i taget!
Nu ska jag ta ut vovvarna :)


ett hus!



julia har byggt ett väldigt fint hus tycker jag... :)



utanför vårat köksfönster är det grönt och skönt!


julia imorse

här har vi en nyvaken julia!




save the world

söt video!


måndagmorgon

Nyhetsmorgon och en kopp kaffe i soffan, klockan är 07.03, Glenn åkte precis iväg till jobbet :( Hade hellre haft honom kvar i soffan här med mig! Men nu får jag ju längta lite efter honom och det är också mysigt...
Julia sover ännu, men strax hör jag nog hennes dörr öppnas och ut kommer en nyvaken prinsessa att pussa godmorgon! Mysigt :)
Jag ska snart ge de 4 vovvarna frukost, sedan ska jag släppa in Loke och Balder in i huset, det går an nu när det bara är två stycken kvar. Lite värre var det när de var sju stycken!
Idag blir det nog lite kyligare än igår, men solen ryser allra redan. Vi (jag) fick städat hela 850 igår, Glenn påbörjade det och jag fortsatte ;) dammsög och torkade rent, tvättade mattor och rensade ut massa skräp och dylikt. Skinande ren inuti, smutsig utanpå. Vi tvättar bilen ikväll :) Mycket trevligare att färdas i en ren bil såklart...
Julia satt bredvid och tvättade husvagnen, våran tjej är så duktig och hon är det finaste vi har. Men det är inte riktigt klokt vad hon växer både i kropp och knopp, man häpnar varenda dag. Det är fantastiskt.

Julia, vi älskar dig


du

att hitta hem, att hitta dig, var det vackraste, om du bara visste hur stor min kärlek till dig är


min pappa


julia gör sin läxa:)

Hon är så duktig våran tös... Hon tycker att det är roligt med denna "läxmålarboken" jag köpt till henne. Allt ska vara korrekt! Man blir lite imponerad måste jag säga! Bustrollet har sprunigt omkring här på tomten medan jag och Glenn städat hela 850 invändigt, totalt. Nu är den i toppskick! Det var på tiden :)

Här är två egobilder på en trött tjej igårkväll, hahaha...

Prillan och en alkoholfri go Norrlands! Det är härligt! :)



Två foton på Beccci & Tezzcan i fredags:



Nu märker jag att hon börjar lessna på att "plugga"... Ska ordna lite kvällsmat till henne sedan ska hon i säng efter tandborstning och saga!


åååh


Söndag

Glenn ska väckas om trettio minuter, så att han inte sover bort hela söndagen. Jag vill helst att han ska vakna nu så att vi kan åka till affären och köpa kaffe, det är helt slut här hemma och snart får jag väl huvudvärk...
Somnade på soffan igårkväll efter att Julia hade somnat, var helt slut! Glenn väckte mig vid 01.00 ungefär, då började en kanonfilm på Kanal 4Film som jag konstigt nog inte hade sett, verklighetsbaserad - "Midnight Express". Så himla bra, men fy vad jobbig den var att se på, ont-i-magen-film liksom... Tipsar i alla fall. Irriterande att vi glömde av att titta på Lord of war i torsdags kom jag på nu med...



Ronjas nya familj verkar toppen verkligen, är glad att hon hamnade i en barnfamilj. Vi har inte långt att åka till henne heller då dom behöver lite coaching med träning osv...


kort från kusinträffen idag...








Gott att träffa pappa och de andra... vi åkte hem tidigare än resten av folket. Är så matt i kroppen...
Orkar inte skriva mer just nu, skriver kanske senare :)


Matt i soffan...

Orkar inte sträcka mig efter datorn... Vi ligger i soffan med kanal4 komedi (tråkigt) på. Glenn somnade alldeles nyss och det kommer jag med att göra ögonen korsar varandra snart! Kaoset innan löste sig i alla fall. Valpköparna var ändå över 30 minuter tidiga så det var fair;) efter att dom hade åkt med Oden ( :( ) lagade jag middag, sedan var det raka vägen till Björndammen med Ronja till hennes nya hem! Gillar denna familjen skarpt! Känns bra! Deras tvåriga son Freddy Jr är helt sagolik. Vi funderade på att plocka med honom hem :D haha, nej då! Men vilket charmtroll! Nu har jag och Glenn beställt massa härliga dekaler till 850 som jag redan längtar efter:) kommer upp bilder när dom har kommit! Träffade Therese idag för en tur till lekplatsen i Haga. Jag var väldigt glad att återse henne igen. Skickar en godnatt puss till dig och önskar dig det härligt på Marsstrand. Nej Gud jag fastnar skelögd om jag inte blundar nu...! Sov gott! :)

Åhhhh!!!?

Jävla förbannade bussjävel!!!! De som ska köpa Oden är redan framme vid vårar hus och den bussen som jag perfekt skulle matcha var INSTÄLLD!!!!!! Herre herre guuuud vad pinsamt!!! Dessutom så åker vi orange express som inte ens kör ända till våran hållplats utan bara till Stannum! Jag avlider!!! Det går ju inte fortare att gå den vägen med Julia helller.... Ååååhhhh!!!!! Känner mig extremt gråtmild för tillfället. Jävla fan! Ååååååååhh!

På bussen till stan

Sitter på kära buss 520 mot Göteborg! Ska vara framme 13.40 men som vanligt blir vi väl tio minuter sena. Jag, Julia och Therse ska köpa fika och sätta oss vid lekplatsen i Haga. Jag tog så hurtigt med mig en filt som vi kan installera oss på! :) vi ska åka bussen hem 16.10 igen för mellan 17.00-18.00 kommer det ett par för att hämta Oden! Sedan åker vi till Partille för att lämna Ronja i hennes nya familj! Fullspäckad fredag med andra ord. Solen skiner dessutom, härligt... Synd att blåsten är så ihärdig bara. Det ska ha kommit ett nytt paket från barnens bokklubb på posten idag, det ska nöp spännande vad dom hittat på den här månaden :) Ja Gud vad skönt med helg nu. Imorgon blir det kusinträff på byakrogen i lilla Ambjörnarp. Vet ju inte ens vilka hälften utav dom är. Om ens det?:0 jaha, nu ska jag och Julia läsa en Bob innan vi kommer fram till stan!:)

förhoppningsvis snart i julias ägo...

Glenn hittade en fyrhjuling på blocket till Julia igår! Hoppas att den finns kvar! Coolt :) Blir till att lacka den rosa i såfall!


Fredag!

Klockan är 10.00 och vi har precis ätit frukost. Idag gick Glenn upp utan mig, att jag stängde av alarmet i sömnen kan jag bara inte förstå?! Tur att han vaknade i alla fall!
Vi ska ta bussen om några timmar för att åka in till stan och träffa Therese på en kaffe samt hämta min kamera som sagt :) Vi måste ta bussen tillbaka hem klockan 16.00 för en timma senare kommer det ett par för att hämta Oden! Efter det slutar Glenn och då bär det av till Partille för att lämna våran tös Ronja! Ikväll när vi kommer hem blir det tacos till middag, mums!

Haha, åh nej! Nu är det "Efter Tio" med Malou på kanal 4! Stefan Sauk, Paolo Roberto och en manlig psykolog talat om manlighet. Detta programmet visades för några månader sedan och jag skrattade ihjäl mig åt P Roberto, vilken fjant, hahahaha... Guuud! Det är i slutet av programmet jag skrattar som mest. Vem tror denna människa att han är, egentligen, hjälp!

Ronja den 4 April


mitt bästa för dig


blir bra!

Ikväll var det en familj på två barn här för att titta på en valp, det blev Ronja! Imorgon ska vi åka till dom och lämna henne, så stannar hon där över helgen, så ser vi hur det går! Det här känns jättebra! Toppen... Deras dotter var med, lika gammal som Julia. Dom lekte så himla fint. Felicia ville sova över här hos Julia, haa.... :)

Nej, nu ska jag gotta ner mig i soffan med min älskade man, som jag håller av så... Du och jag! Om du bara förstod hur vacker och meningsfull du är. Jag hade inte varit hel utan dig. Du vet der redan, men jag älskar dig GLenn





Lullaby


trött och mätt...

Fick ett ryck och slet av alla lakan i våran säng samt i julias. Bäddade rent. Dammsög och städade Julias rum. Dammsög hela huset och tvättade golvet. Det är sååå härligt att koppla av i soffan när hela huset är tiptop... Nu återstår bara hundgården som måste städas. Det är lika mycket skit där inne hur man än gör. Valparna verkar inte göra annat än å skita? Måste bara springa över till grannen och ta tillbaka våran skottkärra som han lånade förra veckan. Måste ju rulla ut bajset i skogen med någonting! Jag bär det då inte!!!

Det är väldigt skönt väder ute nu med, passa på att fånga solen nu när den är här... Jag och Julia har precis ätit upp våran lunch. Klyftpotatis med stekt kyckling och smörbrynd rödlök, gott gott. Nu är vi mätta och belåtna.
Ikväll kommer det en familj och tittar på en valp, antagligen blir det Balder! Men de ska inte hämta honom förrän i början på maj. Hörs senare, :)


Vanessa James - Summer


det blåser i min tand..

Gud vad irriterad jag blir! Förra året var jag hos tandläkaren när jag ännu hade fri tandvård. Lagade 4 stycken hål och fick reda på att jag hade ett hål även i överkäken. Den sista tiden jag fick för att laga det glömde jag av. Så nu har jag kommit på att, just det, jag har ju hål i en tand! På två ställen i en tand har jag djupa hål och jag känner av tanden hela tiden. Det har inte börjat som värk ännu. Men jag känner att det "blåser" i hela tanden, det strålar liksom... Fruktansvärt obehagligt. Det blåser bara i tanden när jag rör på mig annars så känner jag bara att tanden är där. Fy vad hemskt... Att gå till tandläkaren är ju verkligen jättekul..... Tänk om jag måste rotfylla då, i så fall kan jag ju bara förbereda mig på en kostnad mellan 2000 kr-5000 kr! Tandvård = väldigt väldigt mycket pengar...
Jag underlättar ju inte för tanden heller, jag hjälper väl snarare hålet på traven istället. Slurpade i mig lite glass, det var väl lite onödigt kanske... Men man kan inte sluta äta när man öppnat locket till en glass som ser ut som denna:



åh så gott :)


besviken...

Igår tittade jag och Glenn på kostnaderna för en resa till byn Nürburg i Tyskland. Där har dom en racingbana på hela 21 km som är besökt av folk från hela världen. Glenn har pratat om Nürburgring och önskat åka dit, så jag kollade upp det, då har dom till och med ett hotell precis bredvid banan! Som hör det till. För 430 euro skulle vi få rum där för 3 nätter. Tänkte då att vi skulle bila ner med 850 (ca 11 timmar dit, 11 timmar hem). Åka på fredag 9 Juni och hem söndag 12 Juni... Han fyller ju 25 den 10 Juni, det var ju liksom det som var poängen, att han skulle få köra på Nürburgring på sin födelsedag! Men när vi satte oss ner för att räkna på andra omkostnader så blev vi lite mörkrädda om man säger så... Gud vad arg jag blir, besviken och ledsen. Jag skulle inte sagt någonting innan jag kollade upp alla omkostnader... Dessutom måste saker och ting på bilen åtgärdas innan vi kan gasa loss på den dödsbanan. Men nu vet vi vad det skulle komma kosta, till en annan gång. Spara! Förlåt älskling, jag trodde att vi skulle åka :( Jag lovar att ge dig en fin 25årsdag i alla fall <3 Jag älskar dig så.


hem ljuva hem...

Gud vad skönt det var att komma hem... Jag älskar att komma hem! Nu ska jag gotta ner mig i soffan med min underbara pojkvän, hela kvällen. För jag orkar intenting ikväll! Hoppas att ni mår bra


Väntar

Sitter och väntar på att få komma in till läkaren, men det är tjugofem minuter kvar... Långsamt! Julia har gjort tvärt emot vad jag sagt hela dagen. Gud, jag blir så himla trött... Jag är verkligen så sjukt trött och känslig idag. Vill bara hem och lägga mig.... Fy fan vilken äcklig dag. Regnar gör det dessutom. Jag hoppas att Glenn håller om mig ordentligt ikväll för det är helt sjukt vad man kan känna sig meningslös och otillräcklig!!

Hemma hos mormor!

Mormor duschar och Julia tittar på barnprogram. Imorse vaknade Julia 05.30 så vi åkte med Glenn till Bäckebol för att ta bussen till stan och sedan till mormor! Klockan 11.00 - 12.00 ska jag träffa Marie-Louise så Mormor passar Julia under tiden! Efter det ska vi åka in till stan för mormor måste till försäkringskassan. Hoppas inte att det är för mycket folk... Klockan 15.00 ska jag till en ny läkare som jag redan ogillar lite smått. Vi får se hur det blir med henne! Therese ska möta mig och Julia i stan efter det över en kopp kaffe och en kram. Och då tar hon med sig min kamera också! Ska börja ta med mig den över allt så att jag kan fixa fina fotoalbum med kort på familjen och vardagen:) När Glenn slutar klockan 17.00 möter vi Glenn utanför hans jobb och åker hem tillsammans<3 igår städade vi hela förrådet så nu har vi gott om utrymme för att fixa i ordning motorcykeln!! Wrooom!:) Jag är världens lyckligaste tjej! För jag har min Julia och min Glenn.

verkar bra

Nyss fick jag ett mejl från en familj på 4 som var intresserade utav Loke, det flyter ju på bra ändå... Inte en enda ung kille som vill ha ett självförtroende i koppel som har ringt! Det är jag väldigt glad för. Ja, han hade ju inte fått köpa någon hund i alla fall, men ändå, skönt att slippa!

Loke ute i det gröna gräset!


grönt och grått...

Jag tycker faktiskt att det är rätt fint nu när jag tittar ut, spränggrönt på alla buskar, träd och gräsmattor, askgrått på himlen och duggregn... Men jag stannar såklart allra helst inomhus och nöjer mig med att titta på det :)
Julia och jag måste ändå åka in till stan idag. Hem till Angelica för att baka två satser bullar och två plåtar kladdkaka som Richard ska ta med att bjuda på när han slutar för gott på operation sahlgrenska för att börja på barn östra :)

Julia har börjat med att gå upp nu vid denna tiden, vet inte varför, annars brukar hon sova till 7-8tiden! Tur att hon inte vaknat än, hoppas hon sover ut idag, för det har hon faktiskt inte gjort när hon går upp nu, konstigt nog. Somliga barn går ju upp redan vid 5-tiden varenda dag. Men Julia har aldrig varit ett barn som vaknar tidigt, snarare tvärtom. Det har jag varit glad åt :D Men nu ska jag ju ändå gå upp 5.30 för Glenn ska komma upp. Han sover ännu, men jag ska putta på honom strax igen. Så att han får i sig sin frukost och en kopp kaffe innan jobbet... Skriver mer sedan! :)


hemma igen...

Julia är precis lagd och Glenn har tvättat bilen, han tyckte att det var på tiden... Nu skiner den lilla pärlan!

Vi for till min morbror innan, där var mina tre kusiner och mormor på plats. Drack lite kaffe och umgicks, sedan tog vi med oss mormor, åkte till Hemköp och lämnade sedan av mormor hemma hos henne. Sedan svängde vi förbi apoteket och raka vägen hem sedan.
När vi kom hem lagade jag lite kvällsmat till mina två, det var gott med falukorv och makaroner!
DE HÄR JÄÄÄVLA KNAPPARNA DRIVER EN TILL VANSINNE!!! ÅH!

Julia såg ut som en ängel idag <3





jävla hund....!!

Tea har ställt sig på datorn så knapparna - bokstaven H och bokstaven K lossnat! Jag får inte fast dom! Och man får ju ta i för kung och fosterland för att använda dom... Väldigt väldigt väldigt irriterande. Bara för att hon hörde någonting utanför skulle hon upp i fönstret och kolla. Framkroppen på datorn som står under fönsterkarmen på baslådan. Bra, jättebra... Detta får Glenn laga när han kommer hem. JÄVLA HUND!!!

När Glenn kommer hem från jobbet så är jag och Julia klara för att hoppa in i bilen, åka till apoteket, sedan ska  vi hem till min mormor som fyller 77 år idag! Grattis mormor! <3 Efter det ska jag springa upp till Malins mamma och pappa för att hämta mina kängor som legat där alldeles för länge... Efter det bär det av hem och sova skulle jag tro :)



Amanda Mair - House

Tittar på nyhetsmorgon och där gästar en fantastisk pianist som heter Amanda Mair, henne gillade jag direkt


att klippa klorna

...är inte det roligaste enligt Lillen och Tea! Men nu är det gjort i alla fall, och det var på tiden. Herre gud vad dom lyckats växa på inte alls lång tid. Tänkte snart dra mig ut mot förrådet så att det blir gjort någon gång. Men jag drar mig lite för det, måste jag erkänna... Vädret är inte det härligaste, gladeligen regnar det inte i alla fall!


jag vet inte om det gick

Men nu har jag försökt göra en egen design, vi får se om den kommer upp snart, haha, den kommer bli helt snurrig..... Nu ska jag och Julia göra hennes "läxa" :) En målarbok med siffror och dylikt, lite småroligt...


...

Jag har tappat alla kunskaper jag hade inom HTML det är lite synd, annars hade jag kunnat göra någon snygg design på bloggen, nu kan jag ju bara använda de som blogg.se har att välja på. Jag har i alla fall kommit så långt som att göra en header till det jag hade kunnat göra själv. Men hur jag går till väga sedan, det har jag inte den blekaste aning om...!


jag vill köpa

Jag saknar min gamla jacka som jag sålde till Petra för flera år sedan... Jag funderar på att införskaffa mig en ny faktiskt, jag tror nog att jag gör det, men inte idag, inte imorgon, utan, någon annan lämplig dag!


att vänta på någonting gott

Det är en väldigt behaglig känsla att hålla om min kärlek och bästa vän precis innan han ska gå ut genom dörren för att åka till jobbet och inte komma hem förrän ikväll, i vetskap om att jag får hålla om honom då igen. Det är också en väldigt behaglig känsla att få längta efter honom innan han kommer tillbaka hem.



hahahaha....


lord of war

Godmorgon! Jag ser fram emot Torsdag då filmen "Lord of war" kommer kl 21.oo på kanal 6! Det kan nog vara en av de mest grymma filmerna som gjorts, rekomendation ifrån mig!


i soffan

Glenn tittar på hockey när Sverige förlorar mot Finland och jag ligger här och jäser för fullt haha jag känner mig helt slut i magen... Nu har vi tittat på ett och annat hus men det finns ju allt för få med garage, vilket är ett måste i vårat fall, Glenn SKA ha sitt dubbelgarage såklart... Och en stor tomt där inga grannar får finnas för nära så att vi kan bygga upp en hundgård. Eller så river vi ner det vi har och kastar upp ett nyckelfärdigt tvåvånings hus och ett nyckelfärdigt dubbelgarage! ja, man kan ju alltid sväva iväg lite... gud!


oerhört bra melodi


nyfärgat hår

Härligt med nyfärgat rent hår! Det är det verkligen, nu kommer de fina korkskruvarna fram som kommer att vara borta imorgon igen. Därför är det lika bra att platta det redan ikväll tror jag... Men slutar jag inte upp med den där jävla plattången kommer mitt hår aldrig växa ut och bli långt friskt och lockigt, så som jag vill ha det. Men jag har inget tålamod. Hur snyggt är det med korta lockar, det är kanske inte det mest attraktiva i frisyrväg om jag får säga mitt... Lockarna dör ju efter en natt, så är det bara ett stort burr. Det är ju på grund av att håret är så satans slitet. Egentligen, så borde jag raka av mig alltihop och låta det växa ut på nytt. Guuud vad jag skulle ta hand om det då. Först då hade mina korkisar fått vara ifred! Men något sådant påhitt ska jag inte utsätta mig själv för. Vad tänker jag med... Vilket extremt meningslöst inlägg... Haha.. Men det är väl lite det som är poängen, skriva om ingenting egentligen. Vardagslivet jag lever och älskar, kanske kan vara kul att läsa ändå :)

Äppelkakan var väldigt god, men visst skulle den varit inne lite längre i ugnen, äpplena var fortfarande lite hårda, visserligen tyckte jag att det var gott med lite tuggmotstånd. Julia avskydde den! Hon tyckte att det var väldigt äckligt till och med, hahahaha... Hur kan man inte tycka om äppelkaka som barn? Det var lite konstigt. Glenn och Julia brottades ikapp i sängen istället. Helt slut blev båda två. Jag satt i soffan och var nervös att någon - Julia - skulle göra sig illa. För leken gick ju inte så lugnt till. Jag plockade upp täcken och kuddar från golvet tre gånger. hahaha... Mina hjärtan.

Nu ska jag lösa lite sudoko för ovanlighetens skull :)


<3<3<3


nu är vi hemma igen

Julia och Glenn ligger i hörnet på soffan och tittar på en film på 4an som jag svagt kommer ihåg från när jag var liten med John Travolta, vad heter den... Titta hon snackar också! Ja då... Äppelkakan svalnar ännu. Vi fick transportera hem den i tidningspapper och folie. Glenn ska dra ut motorcykeln sedan och ställa in den på altanen under tak så att jag kan gå loss inne i förrådet imorgon. Det ska bli ordning och reda på alla hans prylar. Skruvar, muttrar, verktyg, maskiner och jag vet inte allt vad han har som ligger och dräller över allt där inne. Ordning ska det bli i alla fall :)

Hemma hos mina söta svärpäron






Lätt som en plätt....

Nu är äppelkakan färdig! Oj så lätt det var! Man skalade 8 stycken gröna Granny Smithäpplen och skivade dom ner i en smörad form, strö på ströbröd och socker plus några klickar smör, mer äpple på det och socker, ströbröd, smör... Ochså vidare... In i ugnen 200 grader cirka 20 minuter och sedan var den klar! Kallas tydligen för "fransk äppelkaka"... :) Regnet håller i sig, Gud så trist!

äppelkaka

Glenn fick ett plötsligt akut begär efter sin mammas äppelkaka, så nu bär det av hem till Robban och Petra! :)

Shorts snart i min ägo :)


kjell bergqvist är för härlig



hahahaha....


regn regn regn

Guuuud vad trist väder! Både jag och Glenn vill hitta på någonting men man tappar ju all inspiration och fantasi när vädret bjuder på ösregn.... Vi skulle ju ordnat underredet på husvagnen inför besiktningen idag, men det blir ju ingenting med det ifall vädret fortsätter i samma anda. Jag hade även tänkt att storstäda i förrådet, det hade ju kunnat påbörjas idag, men vissa saker som måste tas ut därifrån under tiden kan inte stå i regn så det sket sig med. Det blir väl helt enkelt en helt vanlig mysig hemmasöndag idag! Får man tillbringa tiden med vad man älskar mest, så blir det glatt i alla fall :) Hoppas att eran söndag blir belåtenhet i alla fall! Hej hej!

Detta ser ju goare ut än när man kikar ut genom fönstret...


morgon

Igår åkte Ymer ifrån oss, men han hamnar i ett toppenhem med ett av sina äldre syskon, så det är roligt :)
Vi var och kollade till Amber ute i Landvetter igår, ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att vi får besöka Landvetter med jämna mellanrum... Väldigt tråkigt.

Missade hela melodifestivalen igår, hann bara se sista numret som sög. Sverige puttades ner på tredje plats i sista sekund, hahhaa, gud vad hemskt!

Idag skiner solen och värmen ska vara här, dags att gå ut till valparna och ge dom frukost, avgör temperaturen då. Hoppas på en skön dag. Senare ska vi till Olstorps förskola och rösta i kommunvalet...


ååå

åh hur fin får man lov att vara undrar jag

GLENN 14 ÅR


rebecca och glenn


vitt


solig morgon!

Idag hade dom lovat regn och grått väder samt kyla men det ser ju ljust ut (än så länge)! Om knappt två timmar kommer det hit en kille som ska köpa Ymer. Han har en hund ifrån förra kullen som heter Leon, så nu blir han ägare till två underbara avkommor ifrån Lillen & Tea! När han har åkt ska vi ta bilen ut mot Landvetter för att hälsa på lilla Freja (numera heter hon Amber) som har "fått en stol på tassen"... Det låter lite lurigt måste jag säga. Tydligen måste Amber sitta i bur 10 dagar för att inte röra tassen. Vi tror snarare att ägaren har haft med sig Amber till sitt stall där hon fått en häst som stampat på henne. Annars hade fallet inte varit så allvarligt. Vi ska bedöma situationen när vi kommer till henne idag. Känns inte som om att hon talar sanning i alla fall. Störande...

Bland det sötaste jag sett är Glenn som liten. Åhh goooos!


Bloggar från telefonen

Nu ska vi se hur det går att skriva här ifrån telefonen...

fullt upp

Jag skulle vilja vara den perfekta mamman. Men jag har fullt upp med att uppfostra mitt barn.


Karin Boye (1900-1941)

Du är min renaste tröst,
du är mitt fastaste skydd,
du är det bästa jag har,
ty intet gör ont som du.

Nej, intet gör ont som du.
Du svider som is och eld,
du skär som ett stål i min själ -
du är det bästa jag har.


ur och skur

Ja när det öser ner och stormar är det rätt skönt att sitta inne och gotta sig i soffan... Vi har ändå haft bra väder några dagar nu, fast det hade ju inte behövt kyla på bara för att det ska vara kasst väder tycker man... På söndag blir det varmare igen, hålla ut.



Trots vädret tänkte vi ta en sväng till Borås djurpark imorgon! Det ska bli mysigt, jag har inte varit där sedan jag var liten, då tog farmor och farfar dit mig. Jag tyckte mycket om det. Med största sannolikhet kommer Julia att göra det med. Vilket barn tycker inte om att gå på djurpark? :)




kinesiskt ordspråk

Det stora
är inte att aldrig misslyckas
utan att resa sig varje gång
man faller.


när vi skapade julias rum

Då var det nymålat och nystädat, det är ju inte det längre om man säger så... Jag ska säga till Julia att städa när hon ätit upp sin frukost :)



uffie


klockan 06.48

Idag gick Glenn upp i tid så att vi kunde umgås lite på morgonen :) Jag brukar annars få picka på honom var tionde minut tills det är 10 minuter kvar till han ska gå. Jag går upp 05.46 ungefär. Sätter på kaffe, gör 7 lingongrova med ost som han kan ha till jobbet, samt 2 till frukost. Vaknar lite och sysselsätter mig med att få upp honom ur sängen :)  Idag är det fredag! Fredagen den 13 för att vara exakt! Men vem är skrockfull, inte är det jag, vad innebär det ens att vara skrockfull över att det är fredagen den 13? Jag har inte en aning. Jag siktar mot en skön fredag!
Nu har jag blivit satt på arbete den 31 Maj när Angelica tar studenten. FOTOGRAF :) Men jag måste åka till Therese och hämta hem min kamera. Känns ju lite sådär när vi inte har setts sedan hennes födelsedag den 18 Februari. Men jag måste faktiskt ha min kamera, den vill jag gärna använda. Nu har ju pappa tagit tillbaka sin, haha... Ja nu ska jag plugga lite till. En uppgift i fritidsturism är avklarad till Angelica i all fall :)

Hej dååå :)


oden är mysig


kladdigt

Jag sitter i soffan och slöar med massa bös på hela kroppen. Fick bort alla trän och kvistar från gräsmattan idag, kastade dom bakom staketet in i skogen, äntligen blev man av med dom... Julia hjälpte mig så gott det gick med alla pinnar som var lätta att få tag i! Tack älskling! Klippte gräsmattan, lite utav den i alla fall innan bensinen tog slut! Detta fick jag gjort:



Samtidigt som jag sysselsatte mig med detta var jag insmord i hawaiian tropic såklart, och det blev rätt mycket bös som satte sig på hela kroppen och det sitter jag och gottnar ner soffan med nu. Haha... Jag ska resa mig upp och torka av den. Sedan ska jag ta en välbehövlig dusch. Men färg, det har jag fått! Och valparna har fått njuta utav solen hela dagen. Lillen och Tea har också gottat sig riktigt ordentligt.  Det har varit en behaglig dag. Snart kommer Glenn hem, då blir jag glaaaad!!


det åskar!

Gud vad mysigt, jag ska bara krypa ner och mysa med världens vackraste människa och ha det jättegott! Nu ska Julia få lov att borsta sina tänder och välja kvällens bok sedan nattinatti. Hoppas att ni har det mysigt i busvädret :)


god kväll

Då var vi hemma... Jag och Julia åkte med Glenn sista biten på jobbet. Sedan åkte vi till biltema för att köpa hjullager till Forden samt lim till en list som lossnat på 850, han är ute på parkeringen och fixar listen nu. Charlotte från Magnolia ringde idag och meddelade oss att Glenns ring kommit idag! Den åkte vi dit för att prova, och bra satt den! Så himla fin... Men Glenn ska känna lite efter så att han inte ska ha en storlek mindre. Men jag tror att detta blir bra. Min älskling...

 


kall saft är gott


<3

just nu myser mitt liv i soffan





vaaarmt

Det är helt sjukt varmt ute idag, det ska visst bli åska och 27 grader sedan... Det känns.
Glenn kommer hem och äter lunch för han hade körning i området idag. Det tycker jag är trevligt.
Julia är extremt trött, flamsig och stöddig. Jag funderar starkt på att lägga henne sedan och själv vila en stund. Jag är hur trött som helst och jag mår inte alls bra. Både kroppen och halsen värker och varm är jag. Ibland är det okej att tycka synd om sig själv... Ibland. Gud vad trött jag är, helt sjukt...

En Rebeccabebi


i huset just nu

Det känns tyvärr mer än vad det ser ut



Barnprogram


ändlös kärlek

det är du


solsken, angelica, banken, ikea, oxled och olycka

Igår åkte jag och Julia in till stan med 10.04 bussen. Begav oss till Kålltorp för att dricka kaffe och äta glass med Angelica. Sedan gick vi ner till den stora lekplatsen vid henne och lade oss i gräset för att sola. Julia sprang omkring och lekte, plaskade i dammen och hade sig, helt slut blev hon. Sedan åkte vi till pappas lägenhet för att lämna tillbaka hans kamera som jag haft ett bra tag nu. Han är lite ledsen över att han inte kunnat memorera den vackra våren vi haft i bilder. Men det är ju bättre sent än aldrig... Jag får ta mig hem till Therese någon dag och hämta min kamera. Jag har ju en likadan som pappa. Det är en väldigt bra kamera som jag gärna skulle vilja utnyttja istället för att den ska ligga där och damma.
Sedan gick vi in på Willys för Angelica skulle handla lite middagsmat. Julia fick en svalkande cola och jag tog mig en Red Bull. Sedan bar det av hem till Angelica igen. Julia fick sig en välbehövlig dusch efter allt lek och stoj på lekplatsen. Sedan åkte vi till banken där jag beställde ett nytt bankomatkort, det var på tiden... En annan går ju fortfarande omkring med ett gammalt Maestrokort som är helt värdelöst... Nu kommer det nya inom tre dagar. Efter det tog vi bussen till IKEA Bäckebol för att jag skulle handla nytt porslin, nya glas, nya bestick och en vattenkanna till växterna. Under tiden var Julia inne på Småland och lekte ännu mer. Sedan hämtade jag ut busfröet när jag var klar. Då kom Glenn, vi åkte till Totte, Anna och Casper för Glenn skulle laga Tottes bil. Casper och Julia lekte sött medans Anna och jag umgicks över en kopp god kaffe. Väldigt trevligt. Åt sedan lite mat tillsammans. Sedan skulle vi åka hem. Julia somnade gott i sin säng och jag råkade ut för en liten olycka vilket resulterade i onda knän och revben. Usch... Ja, det var en sammanfattning av den soliga och händelserika gårdagen i alla fall.

Julia och Wilma i stan här om dagen.


nytt i hyllan


ont

Ont överallt i hela mig egentligen, men en del utav det onda kommer som tur är att läka snart... Jag skulle inviga mig själv till moppevärlden igår. Det gick väl ner till Shell, jag vet inte vad jag höll på med. Försökte imponera på mig själv med att köra genvägar jag inte ens visste fanns och jag rullade fram hur vingligt som helst, haha... När jag kom ut från Shell skulle jag kicka igång den, det gick bra, men jag måste hålla inne gasen hela tiden så att den inte dör. Samtidigt som jag ska hoppa av stödet. Då borde jag hålla in bromsen samtidigt, men det gjorde jag såklart inte, fastän jag blivit tillsagd detta flera gånger innan. Så jag flyger rakt in i en reklamskyllt och ramlar ner i marken med knäna och bröstet trycks in så jag knappt kunde andas. Fick en chock och kunde inte stå upp. Det pulserade i båda mina knän och i bröstet. Ringer Glenn som får komma ner och hämta mig. Hemvägen låg jag framför Glenn och körde hela vägen, det gick väl som tur var. Men jag var skakis. Haha, gud... Hur sorglig får man lov att vara. Man är 22 år och är helt talanglös... Hjälp! Jag har jätteont i revbenen på högersidan idag och knäna ömmar. Men det kunde ju gått värre...


Ja, så det kan gå... Angelica har ett ton arbete att göra i skolan innan studenten så jag lägger ner lite hjärta och fixar 3 uppgifter i fritidsturism åt henne. Det ska faktiskt bli roligt. Jag saknar att plugga. Om man skulle ta tag i det och börja läsa upp ämnen, nu har jag ju motivation, ork och vilja, då kommer det att gå galant... Fast, det där med ork, får jag nog ladda upp med, när dagarna ser ut som dom gör och kommer fortsätta göra om verkligheten är ett faktum nu. Det onda, kommer att ömma i alla dagar. Det onda, gör ondare än någonting annat.


godmorgon

Det ser ut att bli lika gott väder idag som det var igår, gud vad härligt. För jag och Julia ska ta bussen in till stan om en timma för att träffa Angelica. Det blir en runda till lekplatsen hos henne och mumsa i oss en glass eller två! Måste även svänga förbi pappas lägenhet och lämna hans kamera där som jag har råkat låna lite för länge nu... Min ligger och dammar någonstans där jag aldrig vistas. Det är lite irreterande. Har ju visserligen kamera på telefonen, men det är inte riktigt samma klass på foton därifrån och från systemkameran. Jag får se till att hämta hem den någon dag i alla fall. När jag orkar och när lusten faller sig på, det dröjer nog.

Efter att vi träffat Angelica ska vi på något vis ta oss till IKEA Bäckebol och handla ett extra set tallrikar som vi köpte här om dagen, så att vi har 12 st utav varje. Nya muggar, i samma färg om det finns. En saftkanna eller två för att jag har en väldigt törstig man här hemma :)

Inatt vaknade jag av att Tea rivit ut hela papperskorgen i köket, stod där och åt jag vet inte vad. Kaffesump, morotsskal, filmjölk, snus och fy vad äckligt... Det var väl inte det roligaste att bli väckt till kanske... Trött jag blir.
Dessutom har jag svinont i halsen, det kliar i näsan och jag har huvudvärk. Måste nästan vara sjuk... Stackars mig.
Nej nu får jag lägga på en rem så att vi hinner med den bussen jag hade tänkt. Jag har en förmåga att göra allt väldigt långsamt på morgonen när jag ska någonstans. Hej dååå :)


lätt lunch

Jag och Julia sitter i soffan och äter en lätt lunch i form av smörgås och juice. Har lovat henne att vi ska äta glass efteråt ute i solen. Jag har städat hundgården, de hjälper inte att man gör det en gång om dagen för den ser likadan ut dagen efter ändå... Kan bero på att vi behöver nytt grus in dit. Jag fyllde skottkärran med grus från tomten, jag småsnodde på lite olika ställen. Strödde ut det lite varstans i hundgården och det blev plötsligt lite bättre på en gång. Tillfällig lösning så att säga...

Snart har jag rensat bort allt ogräs mellan stenplattorna! Herregud vad skönt det ska bli när jag är klar. Det har ju tagit evigheter. Glenn säger att han gjorde allt detta på 2 timmar förra sommaren. Nå, ja.. Det tror jag inte på :) Kanske inte så grundligt som jag då, jag sliter ju upp alla rötter och har mig. Lika bra, så det dröjer innan det kommer upp igen. Vi ska lägga på ättika två gånger i månaden mellan varje platta, så att det håller sig borta.
Jag ser redan nytt ogräs bland gruset som tränger sig upp. Helt otroligt...
Min luktärt som jag satte härom veckan har börjat gro! Jätte roligt, trodde att jag hade lyckats ta död på den med tanke på att den stått ute under de kalla nätterna. Men jag hade tur. Borstnejlikorna har med börjat gro så smått, det var ändå inte länge sedan jag satte de. Men tomaten, chillin och sommarmalvan vill inte säga hej ännu. Den som väntar på något gott väntar ju som det heter aldrig för länge...

Hoppas nu att detta härliga väder håller i sig, jag är trött på allt som har med kyla att göra nu.


virusskydd

3 rekommenderade varningar på datorn står det. Jag får ju göra någonting åt det då... Jag kan ingenting om datorer, men jag verkar lösa det här i alla fall :) Installerade Windows egna antivirusprogram kostnadsfritt. Det verkade enklast så. Nu håller den på att söka igenom datorn, 15 minuter har den sökt hittils och det har bara gått 5 % utav tiden. Det tar visst en liten stund då, men det är lika bra att göra detta regelbundet så man inte får en virusskadad data som inte går att göra någonting åt. Alla dessa virus. Sitter det någon idiot bakom en skärm och skickar iväg sådana enbart för att dom kan? Det är ju helt sjukt... Helt utan anledning. Det finns ju egentligen ingen poäng alls mer än att de får prövat sina snillekunskaper i data. Usch, vilka hemska människor... Men vi är i alla fall skyddade mot er nu! :)


gåva från svärmor och svärfar på våran vägg


kvällen

Idag har det verkligen varit helt underbar väder. Jag har nog fått lite färg i alla fall! Totte, Anna och Casper kom hit över dagen. Vi grillade gott och unnade oss lite sol. Julia och Casper lekte för fullt. Härligt att se... Men sen kom kvällen och de skulle åka hem till sitt... Julia fick en go dusch och godnattsaga, sedan natten...
Jag är väldigt trött och nyser hela tiden, högra näsborren är snuvig och jag funderar på om jag börjar bli sjuk. Det borde jag ha blivit för längesen.
Lägger mig tidigt ikväll... Känner att det behövs. Sov gott...


Jerome K. Jerome (1859-1927)

Ett nytt liv börjar för oss
med varje nytt ögonblick.
Låt oss gå framåt med glädje
för att möta det.
Vi måste fortsätta,
vare sig vi vill eller inte,
och vi kommer att klara oss bättre
med blicken riktad framåt
än om vi blickar tillbaka.


hahahaha.... jag skrattar ihjäl mig



detta kanske är bland det mest skrattframkallande jag sett hahhahaa


godmorgon...

Jag har kramp nedtill i magen, det är väldigt obehagligt, jag hoppas att det släpper snart...
Lika fint väder idag som igår! Ska smörja in mig i nya hawiian tropic utan solskydd så får vi se ifall det biter, borde det göra!
I helgen har det blivit mycket gjort. Dragit de nya rören från badrummet till köket, handlat nytt porslin och ny toalettsits på IKEA. Julia fick leka inne på "Småland" med alla andra barn vars föräldrar gick loss på IKEA. Jag älskar det, Glenn hatar det, haha... :) Nu har vi i alla fall en ny toalettsits som inte ska gå sönder i första taget. Jag monterade ihop den, lite småmeckigt men det gick tillslut. Nu sitter den som berget!

Gottade oss i solen hemma hos Robban och Petra några timmar, det var härligt. Det bjöds på grillad flintastek och potatis med vildlök på grillen inpackat i folie. Det var väldigt gott det... Glenn åt köttfärssås och spaghetti. Såklart :)
Angelica och Richard kom förbi en stund och umgicks, lika trevligt som vanligt. Sedan kom Glenns båda bröder Jonnie och Totte. Casper var med! Det tyckte Julia var roligt, men då skulle vi åka hem. Eventuellt så kommer Totte, Anna och Casper hit i eftermiddag, beroende på när Anna kommer hem från Ullared. Hoppas att dom kommer! Det skulle vara trevligt.

Här är en nyvaken Julia denna morgon;




rörmokare glenn och rebecca






arbetet är slutfört...


varning för känsliga tittare

hahahahaha... gud, detta är så vidrigt! jag tror att min tand är på väg att ruttna bort! glenn lekte lite tandläkare och upptäckte denna härliga tand!



mmmm...


att lägga nya rör var ju lite småjobbigt...

Jag har precis lagt Julia för natten, hon fick somna med lort i hela ansiktet och oborstade tänder. Vi har nämligen inget vatten... Inte i hela huset. Men det ska förhoppningsvis vara ordnat till imorgon, hoppas jag!
Glenn delade vatten med grannen innan, men han kunde stänga av när han kände för det och åka iväg. Så det har varit lite konflikter dom två emellan. Så nu valde han att köpa ut Glenn. Vi har ju vatten i badrummet, så vi får dra dubbla rör därifrån och ut i köket, upp till blandaren. Vi har köpt en rörböj, 8 meter rör, kopplingar, stödhylsor, bågfil och en himla massa annat. Glenn fick borra sig igenom en vägg som var ett helvete att ta sig igenom, men det gick!
Vi har kommit halvvägs. Det jobbigaste har vi fått gjort, vid alla trånga utrymmen och att ta oss igenom väggen. Men nu ska vi böja rör och ha oss, vi har testat på gamla rör, och det var inte speciellt lätt att få röret att hålla sig runt, utan det blir ju platt, vilket ger dåligt flöde och tryck när vattnet ska komma fram.
Herre guuud, att vi ens gör detta själva, vem kommer på något sådant. Jo, min älskade älskade Glenn! En annan hade ju ringt en rörmokare. Men, att få gjort det med egna händer gör ju att det känns mycket roligare när det är färdigt. Jag hade ju aldrig fått för mig att göra detta själv i alla fall.



Glenn är borta hos grannen och lämnar över en flaska whiskey som tack. Han har fått en kompressor nämligen. Det var ju inte lilla gåvan om man säger så... Glenn som alltid velat ha en :)
Men jag tycker att han ska komma hem till mig nu så vi kan göra klart!
För en timma sedan lämnade Tor vårat hem för att flytta till Falkenberg och bo hos en ny husse! Det kändes jättebra med den nya ägaren dirkekt tyckte både jag och Glenn. Tor tydde sig till honom direkt och det var inga oroligheter alls... Hej då Tor! Dig kommer jag att sakna...



Han är helt fantastiskt fin! Pluttis...


torsdag 5/5

Igår veterinärbesiktigade, chipmärkte och vaccinerade vi alla 6 valpar, UA på varenda en, väldigt skönt att samtliga var på topp... Bilresan hem var fylld med "valpfislukt" som julia bestämt förklarade att det var. Vädra, vädra, frysa, frysa... Jag är så frälst i de här 6 små liven, helt underbara verkligen... Men man blir lite matt ibland.
Allt ogräs är nästan borta från gruset och mellan stenplattorna nu, det har slitit på mina händer måste jag säga, det sitter ju som berget mellan plattorna.



Julia har varit sjuk i två dagar, dock ingen feber som tur är, i så fall inte någonting vi märkt av. Snorig och hosta, vaknat varenda natt för att hostan varit så ihärdig. Usch vad jobbigt för lilla skruttan, det är aldrig roligt att ha en redig förkylning.



Idag kanske blir en dag, som ingen annan... En dag jag aldrig vill lämna, en dag jag vill stanna på och vara kvar för alltid, men det är inte mitt beslut, det är ditt. Jag önskar att jag kunde ta bort allt ont, men så mäktig är ingen. Jag har gett dig allt jag har och kan och förmår, kvar återstår ingentng mer att göra, även om du tror det. Mitt hjärta kommer alltid att vara ditt.


du är





Glenn - du är min bästa vän, du är alla svar, du är alla leenden, du är framför allt - kärlek.


om jag hade ett stort vitt rum

...med en ensam flygel i ett hörn och utsikt ut mot ett öppet vatten, önskar jag att jag kunde spela. Då skulle jag spela varenda kväll. Då skulle jag spela och spela och spela


tack




Tack, mamma för alla böcker vi läst,
skolloven vi haft, blommorna vi plockat,
dofterna vi insupit,
fröna vi sått, för pratstunderna och smågrälen,
omtanken jag fått och tillvaron vi delat

Du var
mitt beskydd, min fristad,
min vän, min klippa,
mitt solsken, min ledstjärna,
min inspiration,
min trygga och tappra vägvisare i livet.

Du är
alltid inom mig


Våra mödrar lämnar oss aldrig och vi mödrar överger aldrig våra barn. Vi finns alltid kvar i någon vrå av deras hjärta och tankar. Alltifrån deras första trevande steg ut i världen finns vi till hands för att stödja dem närhelst de löper risk att falla. Även om vår fysiska närvaro på den här snurrande jorden upphör, kommer de att finna oss när de behöver oss, i ett prasslande löv, en smekande vind, en fallande stjärna - eller i en ugglas hoande om natten.


haha herregud....

detta är hemskt kul hahahahaahahah


huset...

Huset var helt underbart, jag ville verkligen att vi skulle köpa det, men det var alldeles för mycket att göra på det. Isolera golvet, nytt tak, alla fönster ska bytas osv osv... Det blir för mycket extrakostnader. Men det var ju ett gammalt hus så man hade ju fått räkna med det... Men vinden var ju min och Glenns, så sjukt coolt man hade kunnat få det där uppe...


Vardagsrummet var ju sagolikt också...



Huset var lika fint invändigt som det är på bilderna. Så det var lite trist att det skulle vara så mycket merkostnader. Men vi pratade i bilen hem och kom fram till att området omkring inte alls var mysigt eller hemtrevligt. Stannade på "torget" i området för att gå in på Netto och handla energidricka. Det bodde konstigt folk där dessutom... Vi hoppar det. Men huset, gud vad fint det var. Hoppas någon annan glad får ta hand om det :)


 

Imorgon ska Julia ta sitt andra hål i örat, Glenn kommer dit direkt efter jobbet och tar ett han med. Sedan ska vi bara hem och gotta oss. På onsdag kommer Glenns ring, då skickar vi in de på gravering... Guuuud vad jag är lycklig, med världens vackraste Glenn. J ä D!!!!!!!!!



För övrigt... Bin Ladin är nog inte död. Detta verkar helskumt. Varför ska de dumpa hans kropp i havet när kroppen egentligen borde bevarats och visats upp på museum eller nåt... Världens mest jagade man har dödats, men det går inte att få något bevis på detta? Hittepå... Ögat har en och annan fot inne, det är ju rätt självklart. Glenn och jag förstår ju det i alla fall. Bin Ladin sitter uppe i något afghanberg och häckar som en annan tomte, det är ju klart, haha.


foton fån den 29 april







usama bin ladin död

...jaha då var han väck! morgonbeskedet denna kyliga majmorgon. Men det var ju på tiden att de plockade ner den där tomten får jag säga. Tänk hur många liv som släcktes utav hans ondska, den mannen var inte värd livet. Helvetet har fått en ny medlem nu i alla fall. Tur att de samlas på ett och samma ställe om jag får tro.


I lördags kom Petra, Robban, Sören, Angelica och Richard hit. Vi fick en tredelad tavla på en röd amerikanarfront som vi satt upp ovanför soffan, den var hur snygg som helst, tack!
Solen var framme hela dagen och vi grillade gott och hade en skön dag.
När alla hade åkt hem satte vi fast alla nya slangar och åkte en sväng, nu går bilen för fint får jag säga. Jag har lärt mig en del, jag har inte förstått ett skvatt av motorer förr men min älskade Glenn är ju fantast så jag får gå i motorskola här hemma. Och det är både roligt och mysigt i vårsolen.

Igår kikade Jhonnie och Marianne förbi på en fika vid lunch. Vindarna var kalla och jag frös ordentligt. Allt visade på att natten skulle bli kall och det blev den. Tur att jag inte satte sommarslöjan igår, den hade inte klarat kylan inatt så då hade den sådden varit bortkastad. Väntar några dagar med det.



När Julia hade somnat och solen gått ner lade vi oss ner i soffan och kikade på hus. Vi hittade ett underbart som har visning idag kl 17-18... Glenn slutar 17.00 så det blir tight med tiden, huset ligger i Ale kommun, Alvhem. 
http://objekt.fastighetsbyran.se/Templates/Pages/ObjectImages.aspx?ObjektGID=OBJ5410_947275630
Om länken fungerar, så finns det bilder där på huset. 7 rum och kök











Jag är förälskad i detta huset! Men jag ska inte drömma mig iväg för mycket... Men ingenting är omöjligt. Det är ju helt sjukt vilka hus man kan komma över om man söker sig utanför stan.

 


RSS 2.0