huset...

Huset var helt underbart, jag ville verkligen att vi skulle köpa det, men det var alldeles för mycket att göra på det. Isolera golvet, nytt tak, alla fönster ska bytas osv osv... Det blir för mycket extrakostnader. Men det var ju ett gammalt hus så man hade ju fått räkna med det... Men vinden var ju min och Glenns, så sjukt coolt man hade kunnat få det där uppe...


Vardagsrummet var ju sagolikt också...



Huset var lika fint invändigt som det är på bilderna. Så det var lite trist att det skulle vara så mycket merkostnader. Men vi pratade i bilen hem och kom fram till att området omkring inte alls var mysigt eller hemtrevligt. Stannade på "torget" i området för att gå in på Netto och handla energidricka. Det bodde konstigt folk där dessutom... Vi hoppar det. Men huset, gud vad fint det var. Hoppas någon annan glad får ta hand om det :)


 

Imorgon ska Julia ta sitt andra hål i örat, Glenn kommer dit direkt efter jobbet och tar ett han med. Sedan ska vi bara hem och gotta oss. På onsdag kommer Glenns ring, då skickar vi in de på gravering... Guuuud vad jag är lycklig, med världens vackraste Glenn. J ä D!!!!!!!!!



För övrigt... Bin Ladin är nog inte död. Detta verkar helskumt. Varför ska de dumpa hans kropp i havet när kroppen egentligen borde bevarats och visats upp på museum eller nåt... Världens mest jagade man har dödats, men det går inte att få något bevis på detta? Hittepå... Ögat har en och annan fot inne, det är ju rätt självklart. Glenn och jag förstår ju det i alla fall. Bin Ladin sitter uppe i något afghanberg och häckar som en annan tomte, det är ju klart, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0