julia

När jag är trött,
och allt känns trist
som i ett oupphörligt regn,
då tänker jag på dig min flicka,
på ditt ljusa, glada skratt,
och livet blir lite lättare igen.




antikrundan

Sitter i soffan med Glenn och tittar på antikrundan... Julia somnade gott för ett tagsedan efter kvällsboken. Hon måste ha varit helt slut efter allt dansande idag. Skrutten...


Imórgon är det fredag, då blir det mys hemma. Hoppas på att vädret blir skönt så man kan ta en skogspromenad med hundarna och ta ut valparna på tomten så dom får se lite mer utav världen!
Ronja kan vi inte sälja, det är ju redan fattat. Nej, nej, nej, nej, nej... Nej!







hallå

julia smyckade ut lillen, han var nöjd!




min älskling hade köpt med sig hyllorna hem, nu har vi en bokhörna uppe i taket! men det är lika mycket böcker kvar som inte fick plats. det löser vi senare! tack<3


detta blir jag tvingad att städa till


tråkigt väder!

Lillen ligger inbäddad i filtar som Julia har ordnat så fint. Han gottar sig som bara han kan. Lilltjejen tittar på barnprogram, som tur är möttes vi inte av det hemska som visades igår!
Duggar gör det, fy... Det ser ju inte ut att klarna upp heller direkt. Det blir en innedag med mys då helt enkelt.
Glenn SKA köpa med sig de två LACK-hyllorna från IKEA när han slutar idag. Han jobbar precis bredvid, han har redan lovat, hihi =) Då får vi upp alla böckerna så man har lite koll... Hittar ju ingenting!

Pratade nyss med Sara. Det var tänkt att hon skulle komma hit med familjen på lördag, men så blir det tyvärr inte för de ska åka till landet redan imorgonkväll och stanna kvar där hela helgen. Det får bli någon annan dag helt enkelt. Nu var det ett bra tag sedan vi träffades så snart får det allt bli.

Om man skulle ta ett tag i dammsugaren och fina till mattorna lite... Hundarna fäller ju av vinterpälsen nu och det är ju inte ett hårstrå om man säger så. Jag sopar mig till vansinne snart. Men mattorna måste ju dammsugas. Det gör jag nog. Nu faktiskt.


hon var det vackraste jag visste









Kate Moss var det vackraste jag visste, det vackraste ansiktet jag någonsin sett. Hon har ju tappat det idag vill jag lova...


6 st PUCKO 79:-

Kom precis in från shoppingtur på furberg, glassbilen! Hon som körde sa att hon brukar vara irriterad när hon kör upp på denna gatan för att det aldrig är någon som kommer ut i alla fall, då vänder hon direkt. Men jag försäkrade henne om att hon hade en kund i alla fall. Plötsligt dök det upp en till som ville ha glass såhär på onsdagskvällen! -Du ser, jag kammar ju in kunder till dig till och med!
Hon blev nog glad efter denna turen hoppas jag. Men 79:- för sex ynka puckoglassar känns lite baj.



Till middag blev det fläskfilé och pommes. Gott gott... Nu är vi mätta och klockan har redan tickat förbi läggdags för våran bästa Julia, hon smetar just nu in sina händer i ett rött läppbalsam och det är redan försent att säga till. Duschen nästa Julia.........

Julia och jag tog bussen in till stan och mötte Glenn efter jobbet, åkte hem till mormor och lagade hennes diskmaskin, då blev hon så glad så glad. Lite kaffe på det med...

Arga snickaren på TV, jag skrattar ihjäl mig. Vad är hans problem hahahaha




ny tatuering nästa

jag ska ju ha denna tatueringen, så är det bara, aningen mindre, lite andra färger;


hahahahahaha

jag skrattar ihjäl mig!


gårdagens bebissäng



Jag tyckte att Julia hade gjort i ordning väldigt fint, men Angelica tyckte att det var lite obehagligt... Haha!


varför har han inga byxor på sig...

Klockan o4.3o gick jag upp med Glenn och drack kaffe, tittade på Ellen och rös, hon är faktiskt hemsk, vad jublar dom åt egentligen!? Fruktansvärt irriterande program, men det finns ju ingenting annat att se på vid den tiden på morgonen. Glenn åkte till jobbet o5.3o då gick jag och Lillen tillbaka och lade oss i sängen för att få någon timmas extra sömn innan prinsessan på ärten vaknar. Så länge som till o9.15 fick jag sova!

Frukost och SVTB i vanlig ordning. Men vad möts vi av? Någonting jag inte sett på kanalen innan. Det var hemskt. Varför denna rock?! Och framför allt, varför har han inga byxor på sig??? Inten nog med det, han öppnar upp rocken.



 banan...

detta var det värsta jag sett. vad är det dom visar på en barnkanal. visserligen reagerade inte julia, hon förstod ju inte vad felet var, hon tyckte att jag skulle flytta på mig från tvn där jag stod och fotograferade för hon såg ingenting. hoppas aldrig den där mannen får komma tillbaka till barnkanalen. fy fan


du och jag

jag släpper dig aldrig, jag älskar dig glenn.




julias bebisar bor i en flyttkartong

Julias bebisar bor i en flyttkartong med 8 filtar och dom skriker så högt att hon inte får någon lugn och ro säger hon... Skönt med fantasi. Vart tog min vägen? Haha...

Mätta och belåtna är vi allihopa i alla fall. Det blev "för ovanlighetens skull" falukorv med makaroner! Både Julias och Glenns favoritmat så det blir väl det lite för ofta om jag får tycka till. Men de man älskar ska man behaga som det heter. Skönt att solen kommit fram nu på kvällen i alla fall. Vaknade ju av ösregn, mindre trevligt...

Det blir nog en kvällspromenad med hundarna, en liten sväng i alla fall... Men, det är en trött tisdag, väldigt trött
faktiskt... Hoppas på lite ljus ikväll...


(Glenn vill visserligen att korven ska vara vidbränd men det hittade jag ingen bild på!)


huset gungar

Julia springer omkring som en orkan och väntar på mat. Glenn kommer snart från jobbet. Dags att sätta på spisen, hej dååååå.


underbara valpar!











underbara ronja


måndag

Skönt att solen skiner så att snön från igår kan försvinna. Från ingenstans blir det världens snöyra. Jag blev nästan ledsen, haha... Julia tittar på Ronja rövardotter på sitt rum och jag sitter här och funderar på om hon kanske är lite för liten för att titta på den? Rätt rå vissa delar utav filmen. Hon säger väl till!
Vi ska möta Glenn på nisse terminalen 16.oo för att åka hem till mormor och hjälpa henne med hennes diskmaskin som krånglar. Sedan blir det en snabbis in på IKEA för att köpa två st Lack-hyllor som ska upp längs taket till alla böcker, det kommer att bli snyggt när det kommer upp.

Igår lånade Angelica och Richard våran tjej med sig till Lek & Buslandet tillsammans med Casper. De blev ansiktsmålade och lekte som dårar. Julia blev en fjäril och Casper blev spindelmannen.



Nej, jag ska ta mig ut på tomten med Julia och släppa ut valparna lite. Slipa lite luckor och njuta av solen. Hon kom precis ut och talade om för mig att "Ronja rövardotter är alldeles för lång mamma! Vi tittar på den någon annan gång!" Då så... Hehe.


Jag saknar dig så mycket Ninja... Så otroligt mycket.


världens bästa lasse


strålande väder

Solen skiner precis så som jag tror att vi alla vill ha det. Julia sitter bredvid mig i soffan och kikar på disneydags.
Var precis ute hos valparna och gav de mat, oj vilket spring det blev, såklart!
Nu får det vara dags att sära på Tea och valparna för hennes bröst är röda och irriterade. Tvättade och smörjde in med salva och det märkte jag att hon tyckte om. De har börjat få tänder och det kan inte vara speciellt behagligt för henne att ha sju diande pirayor på sig!



Igår tog jag och Julia en tripp till Gråbo centrum för att handla nödvändigt. Men det blev självklart mer än nödvändiga ting. Jag kan helt enkelt inte gå in på någon form av butik alls själv. Speciellt inte med en dotter på snart 4 år som tycker att vi ska köpa allting vi passerar. Haha...
En söt nallebjörn och nya numret av Motorbörsen fick det bli till Glenn i alla fall, han blev glad när han kom hem från jobbet. "Jaså, vad är det här för fjäsk nu då...?"
Fjäsk, vadå fjäsk. Man ska skämma bort den man älskar, oavsätt vad man skämmer bort med så ska det göras.
Julia och jag hittade en hel del roligt i 10 kr lådan.
2 dockor, den ena med blått och den andra med rött hår. Block och pennor + en spade som hon ska baka pannkakor med säger hon... Pannkakorna har legat på tork i en bunke ute på tomten i form av en stenmassa över natten. Det ska bli spännande att få sig ett smakprov idag... Hm.



(Glenn sover på andra sidan soffan och då är han som sötast, det vill säga - tyst och snäll ;)

 Jag älskar dig.


glenn <3


hemmafredag

Jag och Julia var hemma hela dagen igår och det ska vi vara idag med, skönt :)
Ska måla om alla skåpsluckor och lådor i köket till lackröd och måste därför slipa bort den förra ytan som är knottrig i någon sorts form av plast och det är extremt jobbigt. Fick i alla fall slipat färdigt alla lådor så de är klara att måla nu! Idag ska jag ta tag i luckorna, några i alla fall. Haha...
Valparna fick mat för en liten stund sedan, de äter duktigt för att precis ha börjat med valpfodret. Men Tea smet in när jag var i hundgården och försökte norpa åt sig all deras mat. Jag sjasade ut henne och då smiter hundfanskapet över till grannen och strosar runt och ignorerar mig totalt. Typsitk Tea, trött man blir. Men nu är hon inne efter att fått ligga inne på toaletten och skämmas lite. Men det bekommer ju henne inte över huvud taget egentligen. Trött jag blir.
Tänkte ta bussen till centrum och handla hem lite smått som behövs, komma iväg utanför skogen lite kan vara gott med. Glenn började 06.oo imorse så han slutar redan klockan 15.oo, det är skönt då har vi ändå en hel dag tillsammans till jämförelse med igår, det var ju bara att gå och lägga sig direkt när han kom hem i princip...
Här kommer lite bilder från i förrgår på de bästa jag har i livet:










god kväll

Julia somnade runt 20.oo ungefär, trött som tusan... Till middag lagade jag tacoköttbullar. Glenn var lite fundersam, han tyckte att de luktade konstigt. Haha, ja. Jag hade kanel och tacokrydda i färsen. "Det var gott, men gör aldrig om det. Dina vanliga köttbullar är ju så goda!" Okej då... Jag ska allt råda bot på hans kräsna matvanor... :)
Nu är valparna ute i hundgården med Tea, deras första riktiga måltid efter diandet gick bra, men kladdigt! De kommer bli stora och fina. Nu får Lillen lite ensamtid här i huset med oss.
Jag ska strax lägga mig. Hoppas att ni mår gott.

Lillen, Julia och jag myser



Borstar Julias tänder innan hon ska sova



Julia säger godnatt!


Lillen och Tea

Världens mest underbara har vi här:

LILLEN



TEA



Världens finaste hundar


hallå!

Glenn vilar middag i soffan och jag har städat alla golv samt snuttat lite med våra 7 underbara valpar som väntar på att bli tingade. Två är redan färdiga så vi har fem kvar... 5 hanar och 2 tikar fick våran härliga Tea. Detta var fjärde och sista kullen. Varav Lillen kastrerades för ca två veckor sedan, stackars plutt... Haha, den bara hänger där bak! Men han har nog blivit en aning lugnare, eller så inbillar jag mig.
Jag försöker övertala Glenn att vi ska behålla den bruna tiken, jag har redan döpt henne till Ronja och hon blir lugn så fort jag håller henne i min famn. Hon har valt mig med såklart, men han säger att vi inte ska ha fler hundar. Jag ska nog råda bot på den åsikten... Hehe.

Jag har varit och sökt lite jobb idag så får vi se hur det går med det, jag håller tummarna och hoppas på det bästa... Om knappt två timmar ska vi hämta Julia på dagis, hem och äta lite mat och koppla av i det tråkiga gråa vädret... Hoppas att ni har en underbar måndag allihopa!

All min kärlek till de jag älskar - Julia och Glenn!

RONJA







Rottisen är den andra tiken. Alla sju är helt underbara. Synd att man inte kan behålla allihop. Synd att de växer till de väger 50 kg... Haha.


min och glenns


idag sken solen duktigt

sitter hemma i soffan och tar det lilla lugna. haft en stressig dag som varit extremt påfrestande på alla sätt som kan tänkas. spänningshuvudvärk, trött, trött, trött, matt, matt, matt, kär, kär. dödligt kär i världens finaste glenn.
jonas och nina var här på kaffe för ett tag sedan, trevligt. blir nog något kvällsbestyr här hemma på lördagkväll skulle jag kunna tro, om nina får bestämma.
idag hade julia ont i bena så glenn satte henne i en varm dusch och stretchade lite och masserade, då blev det bättre. plus lite alvedon. sen somnade hon gott om :)
om man skulle ta och rensa rent ute på tomten snart, kanske imorgon, om solen har humöret att titta fram så blir man ju glad.
vi kastrerade lillen och idag tog vi bort stygnen, en mandomslös hund vi hava. hahah. lilleplutt.
ska lägga mig ner och se en film med min
make nu tänkte jag, skulle bara kasta in ett par ord.

haaare härligt!





en sjuk glenn och en halvsjuk julia!

Glenn sover fortfarande, halvt i alla fall. Julia snorar bredvid mig i soffan och ser på barnprogram. Jag får ta hand om mina kära idag för jag har klarat mig undan förkylningen! Skönt det i alla fall.
Igår fyllde jag 22 år, hade en fin dag med pappa, mormor och julia på förmiddagstårta. Kvällen avslutades med tacos hemma hos oss med Anna, Totte och Casper. Julia och Casper hade en sjövild kväll och jag tror att han somnade lika gott som hon gjorde när de kom hem till sitt. Av Glenn fick jag 3 rosa rosor (favorit såklart) och ett par underbara örhängen från pilgrim som jag blev helt förälskad i! Tack min älskling.
Idag ska vi hem till Rasmus på en kopp kaffe och sedan ta en titt inne på Chilli efter lite nytt till huset!
Extremt tråkigt väder idag, extremt tråkigt.




Pilgrim Spring Collection 2011 http://www.pilgrim.dk/


RSS 2.0