Devote.se

Hittade en app på Devote så jag kan blogga via telefonen lättare... Byter till den så länge, till datorn är fixad... http://www.annamimmirebecca.devote.se/

Midsommarhelg...

Glad midsommar allesamman! Hoppas att ni har haft det trevligt, det har vi! :) Spenderade vår dag hos glenns föräldrar tillsammans med Angelica, Richard, Jonnie och Madde med god mat, musik och kransbindning.. Kom hem vid 20.00 efter att vi kört angelica och Richard till Landvetter som skulle iväg till Turkiet för att gotta sig i två veckor, lite avundsjuk blir man ju.. Men vi ser ju faktiskt ut att få en hyffsat fin dag här ändå?? Jajamen, Julia fyllde hela 4 år i torsdags!! Grattis älskade barn. Vi väckte henne med födelsedagsvisa och vattenmelon vid sängen, sedan paketöppning under en lång stund. Det blev böcker, dockor, ponnyhästar, pärlor mm, glad tjej. Sedan åkte Julia och jag hem till Angelica och åt varma mackor till frukost. Julia fick en teservis och en hello Kitty plansch. En sväng till stora lekplatsen vid henne tig vi men den varade inte länge för ösregnet kom.. Julia frös när vi kom hem så hon fick klä av sig de blöta kläderna och krypa upp i soffan med en filt och se på Barnkanalen medans jag och Angelica drack te och myste i köket. Sedan upptäckte vi ett rätt obehagligt sår på Julias ena skinka, har sett det lite innan och misstänkte att det vart ett myggbett som hon kliat på men nu såg det bedrövligt ut. Hon var varm, hade ont i magen och var väldigt slö och gnällig. Vi åkte till Barnakuten för det kändes inte helt okej.. Roligt avslut på fyraårsdagen? Glenn kom efter jobbet och vi kon hem vid 20.00 tiden efter att fått konstaterat att Julia hade feber såklart, men ingenting annat, såret tvättar vi med vatten och tvål tills det är väck, det var inte infekterat konstigt nog. Det ser verkligen förskräckligt ut. Men när vi till sist fick komma in till läkaren hade Julia redan tillfrisknat. Alla tre somnade i sängen en stund när vi kom hem. Jag var helt slut.. På natten vaknade Julia och var jättevarm, stackarn... Hon hade lite feber igår med, men idag är den borta känns det som, skönt! Idag är det storstädning i huset och på tomten, för imorgon blir det födelsedagskalas! Hoppas att detta vädret utvecklas ännu bättre till dess :) nu ska jag sätta på lite mer kaffe och väcka Glenn! Hej då :)

Bilprovningen

Sitter i en varmvarmvarm 740 och väntar på att få komma in, våran tid är inte förrän om fyrtio minuter, nä nu fick han visst köra in direkt! Skönt... Hoppaas de inte anmärker på någonting nu... Stör mig på sprickan i displayen, fruktansvärt störande..! Julia och jag gick in på Coop forum när vi väntade på glenn, fanns ju hur mycket roliga saker som helst att köpa till Julia imorgon.. En del saker har vi klara bl.a. En grå t-shirt med Jim Morrison på som jag såklart var tvungen att köpa.. Tatueringen kliar!!!!

Sitter i bilköerna....

Bakat tre plåtar kanelbullar, lagat mat, druckit kaffe, ätit glass, plockar undan, fullt hus!!!! Men så mysigt! Sitter med Felicia och julia i baksätet och flamsar lite. Maria kör bilen och Jr halvsover. Snart träffar jag min man! Gos :) hoppas att bilen går igenom besiktningen nu...!! Håll tummarna!

Kraaaas

Telefonen föll ur fickan på min tröja när jag böjde mig ned för att börja rensa ogräs mellan plattorna på tomten, kras sa det bara och nu är hela skärmen sprucken..! Kul.. Hoppas jag har försäkring på den?? Tror faktiskt inte det.. Jävla skit. Men den fungerar ju som tur är. Sprickan påverkar inte på något sätt att jag inte ser heller men det är ju inte snyggt direkt.. Vi har mumsat vattenmelon och myst å snart kommer Maria hit med barnen. Vi ska baka kanelbullar och gosa fram till eftermiddagen. Sedan ska jag och Julia möta Glenn vid jobbet, kl 18.00 ska vi besiktiga 740.. Skönt att vara av med forden som enbart medförde problem på problem på problem.,. Imorgon fyller världens bästa tjej 4 år!! Min docka börjar bli stor..

Godmorgon

Väldigt vad dåligt det har blivit med uppdatering här, jo för det är rätt jobbigt att blogga via telefonen.. Och inga bilder går det att lägga upp heller. Pappa kommer hit på söndag på Julias 4 års kalas då ska han titta efter vad det kan vara för fel på datorn. Julia sover fortfarande! Lillen och jag har varit till brevlådorna och hämtat GP, svärmor har gett mig en helårsprenumeration! :) jobbigt för de som delar ut den, ska inte dom vara ute med tidningen typ 5?? Om regnet bara vill ge sig så tar vi med fika och cyklar till lekplatsen sedan hade jag tänkt. Annars lockar jag hit Maria och barnen för en mysig hemmadag?! Mannen min är ute och jobbar i vanlig ordning, sliter ut sig själv medans jag bara går omkring och latar mig! (Nej, jag latar mig såklart inte, jag har hundar, barn och hem att rå om!) Nu ska jag ordna frukost åt mig och Julia för nu vaknade hon. Sitter nu bredvid mig och luktar nyvaken, hon har ingen aning om hur fantastisk hon är..!

Kärlek

Jag har så mycket kärlek i mig jag vet inte vart jag ska göra av den, Julia får all min kärlek inatt hon ville att jag skulle sova här. Då gör jag det.., min pruttunge.,.,

Myser i Julias säng..

Julia läser Bamsetidning och jag bloggar lite.. Tänkte läsa lite jag med, när hon snart ska somna.. Klockan är mycket nu och jag är trött, jättetrött faktiskt.. Kanske till och med somnar här inatt, det är ju bara mysigt.. Trött trött trött trött trött måndag... Jag längtar efter mamma men det är klart att den man längtar efter allra mest bor oändligt långt långt bort.. Där skiner nog solen varje dag. Jag saknar dig, om du ändå bara kunde skicka ner en varm och mjuk kram. På det ömsinta vis bara du kan.. Jag älskar dog mamma. Julia älskar dig också. Sov gott..

Ny vecka..

Har gått och lagt mig i sängen igen, är fortfarande trött och skulle helst vilja somna om, men Julia vaknar nog om en stund så det är ingen större ide.. Tea krafsade på dörren inatt och ville komma in, undrar vad hon hade hittat på, tog sig en nattpromenad på egen hand..? Satt med henne i soffan ett tag och åt lite glass i tyst mörker, ingen aning om vad klockan kan ha varit, gick och lade mig sen igen. Så vad ska man hitta på idag då..? Är för tillfället rätt orkeslös men vi får väl se vad vi hittar på sedan. Ska läsa lite nu, hörs sedan..

Sömnig..

Det blev ingen övernattning på Askim idag.. Glenn hämtade oss senare på kvällen, då åkte vi och köpte ny bilstereo. En Kenwood för 400 kr var inte farligt! Är så sjukt trött.... Hoppas att det blir lite bättre väder imorgon. Dt är väldigt vilken otur vi haft! Tea har rymt, så hemma är hon inte. Hon får väl komma när hon känner för det då hon gör ju inte ens en fluga förnär. Men väldigt störande gör jag var nog ute och lockade på henne i 20 min... Somnar nu.. Sov gott ni i mitt hjärta!

Mätt...

Mormor hade kokt potatis och klippt gräslök och till det åt vi god matjessillfile.. Grädde på?! Man brukar ju ha gräddfil till men det har inte mormor. Gott var det i alla Fast jag brukar ha gräddfil till.. Mormor<3 mamma skulle varit här....

På väg till Askim

Sitter i bilen med min morbror, Pernilla, kusin wilma och min docka Julia. På väg ut till mormor på landet i askim. Vi sover där inatt, då blir mormor glad.. Totte, anna och Casper kom till oss innan och fikade. Casper hade köpt en rockring med hello Kitty på till Julia för sina egna sparade pengar, gullgrisen... Vädret bjuder inte på några leenden idag i alla fall... Känns mest grått och hängigt.. Ska laga något gott att äta hemma hos mormor sedan, då blir hon glad.. Jag älskar dig Glenn. Vi kan klara oss igenom allt. När man gått så långt att man inte orkar ta ett enda steg till, då har man bara gått hälften så långt som man klarar av...

Ögonen går i kors...

Hjälp va trött jag är..! Att man ens är vaken! Mysigt att Julia kon hem idag, tomt här utan henne.. De hade lekt så bra tillsammans och haft en toppenhelg! Tack Goa Maria och Johan för hjälpen!! Min tatuering är jag grymt nöjd med!! Men än så länge är bara konturerna gjorda.......

NÅlen jobbar för fullt!

Sitter i stolen och blir gaddad! Rätt behagligt faktiskt! Men inte när han är på ryggraden, då känns det helt fruktansvärt kan jag säga!! Bzzzzzzzzzzz....... Bzzzzzzz.....! :D

snart dags.. :)

Nu sitter jag och Glenn hemma hos greken, precis ätit en kebabtallrik. Min tatuering målas upp och jag väntar lite lätt nervös..! Det blir nog riktigt snyggt... Ungefär likt denna ska det bli men inte lika bred:
Igår var vi hemma hos Angelica på fest, stannade inte allt för länge, men trevligt var det. Drack faktiskt lite vin, men usch va äckligt, varför gjorde jag det känner jag idag. Ännu mer avsmak för alkohol nu än vad jag redan hade innan. Vädligt onödigt måste jag säga :)
Julia hade sovit gott tillsammans med Felicia. Nu är de ute och köper lördagsgodis samt varsin hello kittyfilm, gostjejerna. Felicia är så fantastisk söt, och de leker såå fint med varandra. Efter att min gaddning är färdig ska vi åka och hämta Julia, saknat henne, det var tomt hemma imorse när hon inte var där när vi vaknade, det kändes lite ovant. Men vi vet ju att hon är i goda händer :)
Klockan 12.00 idag var vi i Vårgårda för att byta Forden mot en Volvo 740 som har nästan samma lack som 850, coolt! Men fan va äcklig den var innuti. städat den hade dom ju itne gjort... Vi städade forden kliniskt ren och tvättade den, tycker att man gör det innan man ska byta eller sälja en bil?? Men byte blev det i alla fall... ÄNTLIGEN av med den förbaskade Forden... Satan har ju besökt den allt för många gånger om man säger så, krångel på krångel på krångel... Sååå tröttsamt...
Längtar efter Julia nu, älsklingen... Kan man vara lyckligare än jag, när man har en så fantastisk skapelse som det lilla yrvädret... <3 23 Juni 2007 var den lyckligaste dagen i mitt liv!
Jag har tackat ja till livet, och mitt liv älskar jag. Ingen avsaknad efter någonting, i såfall ett större hus då;)
Ne, nu ska jag inspektera skissen på gadden så att det inte blir några konstigheter :)
Ha en jättefin lördag allihopa, puss och kram!

Vilken lättnad..

Äntligen, forden startade! Det var ett väldigt simpelt "fel" som kom till rätta tillslut.. Hantverkaren var här i förmiddags och lagade tvättmaskinen, hela badrummet är fullt med tvätt.. Aldrig sett någonting liknande i tvätthögsväg! Fick stötar i handen när jag skulle torka av spisen, läskigt. Då tog jag ut propparna som går till spisen, fortsatte städa i lugn och ro.. Så snuddade pannan vid kåpan som lysröret suttit i innan,, aaaaaj en stöt i mitt huvud?! Extremt obehagligt.. Helt sjukt vad är det som händer med huset! Så jag fick ta ur den proppen också, men då dog tvättmaskinen! Så jag har satt tillbaka alla proppar igen. Undviker att vistas i köket! Men jag lyckades laga lunch till lilla dockan i alla fall! Är extremt försiktigt i varenda handtag jag gör inne i köket nu. Hjälp.. Igår rövade Maria med mig på spa-kväll i Alingsås! Såå härligt, massage, fotbad, ansiktsmask och 3 trevliga medelålderskvinnor som sällskap. Köpte en ansiktsmask som man kan ha på sig hela natten, syns inte någonting, inte ens glansig blev man.. Gunnel som sålde produkterna från Mary Kay ska komma hit på en demonstration då får jag ansiktstvätt + fuktcreme för halva priset ;) Inatt ska Julia sova över hos Freddy Jr och Felicia, Glenn och jag ska hem till Angelica på galej ikväll! Det var längesen! :) har fyra Carlsberg non alcoholic hemma att ta med och slurpa på :D Maria kommer om någon minut ifrån skolan hit, dags att koka kaffe! Mors!

Påväg mot elaka tandläkarn...

Mmm..! Sitter i bilen för att placera stjärten i tandläkarstolen och laga ett (?) hål.. Trodde att jag var klar men det var jag tydligen inte. Ska beställa tid för en ny kontroll också för att se så alla tänder är bra! Nu jävlar ska någon ta hand om tänderna sina! Julia är man ju så himla noggrann med, men sig själv blir det bara slarv med. Har ju fått laga 8 hål på ett år efter detta idag, på mindre än ett års tid.. Inte okej.. Julia och Glenn åker hem till föräldrarna så länge. Han hämtar mig när jag är klar så åker vi dit igen, Julia är glad som vanligt när vi ska till farmor Petra och farfar Robban :) Glenn är sjuk så idag + imorgon får jag extra mycket närhet utav de två jag älskar.. Skriver sedan!! Imorgon klockan 11.00 kommer en kille till oss och lagar tvättmaskinen! Jippie!!

Seg

Skolavslutningen var jättefin, svenska flaggan var hissad och Sveriges nationalsång ljöd i högtalarna, vackert! Åkte sedan till Marie-Louise 11-12 och tog en Snabbis till stan för att köpa trosor till Julia, en the Doors Jim Morrison t-short till hennes födelsedag :) jag unnade mig en kjol på rean! Igår kom en tjej hit för att titta på Loke och lade handpenning. Maria och barnen stannade kvar ett tag, mysiga baaarn!!! Jr och Felicia Gud så fina barn. På lördag ska de passa Julia när jag gaddar mig :) nu ska jag laga mat!! Blir till att rulla köttbullar och koka potatis! Heeej! :)

På väg till wilmas skolavslutning..!

Åker buss 43 från bäckebol, ska byta till 50 bussenn vid Gustav Adolfs torg mot smyckegatan för idag har Wilma skolavslutning! Hon börjar fyran till hösten, Gud vad tiden går fort,.. Skriver snart igen!! Ska gå av!

angelica är hos oss :)

Just för tillfället fungerar internet, men allting är minimalt så jag ser ju knappt vad jag själv skriver! Allting ser helkonstigt ut, använder explorer istället för Firefox för det funkade inte alls? Måste låt någon titta på detta för något allvarligt fel är det. När man skriver i sökfältet ploppar det upp massa genvägar till annat på datorn så det går inte att skriva! Ibland försvinner det, som nu. Väldigt tröttsamt! Det går ju bra mycket snabbare att skriva på datorn än när man skriver på telefonen... När Julia har ätit upp sin lunch ska vi gå med Lillen och Tea till lekplatsen och ta med saft och bullar :) Hej hej!


Tisdag!

Sitter i soffan med Julia, Tea, Lillen och Loke :) Tittar på efter tio med Malou! Idag kommer Angelica hit vid 12.30 och umgås, det ska bli trevligt! Tänkte ta en sväng ner till enda lekplatsen i hela gråbo som ligger en bit bort.. Julia kan ta cykeln och jag tar med bullar, kaffe och saft :) nu skiner solen med! Härligt! Ikväll kommer Maria med barnen! Hennes Monica kommer ju också för att tinga Loke... Skriver mer sen! Måste få ordning på datorn.. Ibland fungerar den, sen slutar den fungra plötsligt, väldigt störande..!!

Godnatt!

Halvsover bredvid min bättre hälft som redan slumrar så sött.. Julia vaknade för en liten stund sedan och behövde gå på toa, mysig yrvaken pruttunge!! Gos gos gos..! Och imorgon blir det massa gos gos med Felicia och Freddy Jr för då kommer En ljuv Maria hit med sin väninna från Svenljunga som ska köpa Loke?! Kul! Men fan, va jag kommer sakna den hunden... Usch.. Men så får det bli.. Nu ska jag somna gott, hoppas att ni gör det också!

Avslappnad

Ligger på soffan och lyssnar på ljudet ifrån diskmaskinen i köket, Glenn är ute och nekar med bilen och Julia cyklar. Hundarna sover och jag är mätt och trött..! Det skulle komma en familj och titta på Loke ikvälll. Men människorna hör inte av sig?? Fick mejl från en annan möjligen lämplig familj innan som jag kan prata med istället då! Fan va irriterande! Folk och vett?? Ringde förresten Electrolux service innan så på fredag kommer det en hantverkare hit och lagar tvättmaskinen, äntligen!! Ska nog blunda ett slag tror jag.. Skönt..!

Bullbak

Nu har jag och Julia precis knådat en deg som ska få jäsa i 30-40 minuter innan vi bakar våra vaniljbullar :) Ute känns inte gott att vara idag det Är kyligt och blåser gör det med.. När ska den varma sommaren komma egentligen..?? Med GP idag kom bostadsbilagan och jag hittade bara hus över 2 000 000 så det var änna lönlöst att kolla över huvudtaget. Men på hemnet finns desto mer! Eventuellt ska vi titta på ett hus imorgon som ligger i Alvhem, Ale kommun.. Garage, veranda och bra tomt 4 rum och kök! Skapligt pris med... Åhh vi måste få ordning på tvättmaskinen väldigt snart.. En ny ska vi väl ändå inte behöva köpa?? Någonting som legat i en ficka har hamnat bakom trumman och dit kommer vi inte åt utan att skruva isär hela skiten.. Ikväll kommer en familj från Göteborg och tittar på Loke...

Slut på helgen!

Helgen har varit väldigt mysig! Firade Glenn i fredags med hela familjen Svahn. Igår mekade vi med fården och det flöt bara på hela kvällen:) Idag åkte vi till Borås djurpark!! Träffade Sara, Martib och barnen, det var mysigt.. Längesedan vi sågs nu och jag hade längtat så himla mycket efter Oliver och Wilma... Vi åkte hem i god tid så vi kunde få färdigt bilen till ikväll. Tänkte ta en sväng dit någon gång till i sommar, så himla häftigt med alla olika djur, ville se vargarna och lokatterna men såklart är de så skygga att man inte fick endaste liten skymt utav någon utav dom.. Nästa gång kanske :) pratade med Maria innan och kollade läget med familjen, Allt prima och hon var så söt och hjälpte mig att ordna annonsen på Loke för vi har ju ingen dator som fungerar riktigt som dom ska..! Vill busa med Freddy, Felicia och deras goa mamma snart!! Ögonen sviker mig när som helst, så Sov gott folket:)

vilar i frid

sista timmarna med dig... jag älskar dig ninja


Grattis på födelsedagen älskling!

25 år fyller mitt hjärta idag! <3 Sjuk har han gått och blivit också, men åkte till jobbet i alla fall! Ikväll kommer familjen Svahn hit och äter hembakad pizza :) Handlade allting igår så idag får vi lov att gotta oss inomhus hela dagen, slippa ränna ute i regnet, tråkigt att det inte blev sol idag på glenns födelsedag.. :( Filmerna hade kommit igår, men Secretary var amerikansk utgåva?? Ingen svensk text?? Väldigt irriterande!! Ska ringa Discshop och fråga om den inte finns att beställa svensk utgåva för jag hade svårt att hitta filmen över huvud taget nämligen.. Men vi tittade på Requiem for a dream igår. Hiskelig film, jag hade sagt till mig själv att det är en film alla bör se, men man vill inte ens tänka på den när man sett den, "jag vill aldrig se den igen" Snart vaknar nog min prinsessa, hundarna för ett väldigt liv... Eller, Loke snarare....

Svett vare hääär!!!

Herregud..!! Det borde inte vara tillåtet att svettas såhär mycket?! Julia och jag åker bussen till glenns jobb efter en jobbig runda i stan. Fyyy va hemskt det var med alla människor, usch!! Jag är lättad påväg hemmåt... Ringarna blev hur bra som helst med graveringarna<3

Hemma hos mormor

Klockan närmar sig tio och vi sitter i mormors kök! Imorse åkte vi bilen med Glenn när han skulle till jobbet så tog vi bussen ifrån Bäckebol hit. Hemskt vilket tråkigt väder det bjöds på idag då.. Regn och rusk för hela slanten verkligen. Åska ska det nog bli också.. Mysigt hemma på kvällen men inte när man ska flänga fram och tillbaka.. Men nödvändiga saker blir av! Träffa mormor, hjälpa henne att packa till landet, till stan och hämta Julias present till Glenn, lämna in våra ringar för gravering - HEM! Men när Glenn kommer från jobbet åker vi direkt till affären för att handla grejer till imorgon. Lovat min älskling hembakad pizza till imorgon nämligen :) hinner ju inte handla det imorgon för då kommer Svärmor och svärfar, Angelica och Richard, Totte, anna och Casper! :) blir till att baka mycket pizza! Hoppas att filmerna kommit idag! Perfekt filmkvällsväder... Puss och kram! Mitt hjärta till Glenn och Julia<3

Oerhört bra film...

Har precis tittat klart på en helt sjukt bra film som gick på 6an (kanalen med annars värdelösa amerikanska komedier) Fruktansvärd men otroligt bra kallar jag en film som den. Till och med lipade gjorde jag. Då skrattade Glenn och pussade på mig, gose. Men en film med Kevin Bacon som huvudroll kan ju inte slå fel. Han får ju alltid den otacksamma äran att spela rollen som svin, men inte i denna filmen. Tyvärr så tycker jag att han har ett äckligt utseende, vilket måste bero på alla tidigare roller jag sett honom i. KANONFILM...! Gud vad hette den.. Dödsdömd på svenska i alla fall. Bra att jag vet vad den heter då, haha.. Nu ligger jag bredvid världens finaste pojkväni våran säng och lättar upp tv tittandet med lite scrubs innan vi blir kidnappade av John blund! Bäst så, så man inte blir hämtad av maran i stället! Åh... Jag vet att du redan vet om det men jag skulle vilja skriva det över hela universum... Jag älskar dig Glenn.

Glassbilen :)

Julia och jag sitter i soffan med varsin glass, goottt! Köpte en kartong med olika isglassar ooch en kartong med turkisk pepparglass! Nu kom Glenn och satte sig med, Julia ska gå och lägga sig nu för imorgon ska vi upp tidigt och åka till mormor. Sedan in till stan för att hämta en grej! ;) Har tvättat bilen med:) nu ska jag lägga lillan! Sen se film på 6an!

Unnat oss två dvdfilmer

Klickade hem två filmer som jag velat ha i min ägo länge nu. "Secretary" och "Requiem for a dream"... De ska komma redan imorgon om jag har tur :) orkar inte berätta om dom, blir så mycket att skriva via telefonen... Men ta en titt på IMDB eller varför inte hyra och se dom?:) nu slutar min baby om en kvart! :D satt på en diskmaskin och sopat +torkat golvet, härligt! Nu sitter jag med Julia i soffan och dricker en god kopp kaffe!

GRATTIS!

Idag fyller fina Josefine 23 år... Hon svarar inte på mina anrop! Men jag ringer helt enkelt en gång till! :)

:)

Min prinsessa har vilat lite middag och sitter just nu och äter sen lunch! Köttbullar och potatissallad, mumsigt! Men det ser mest ut som att hon tänkt att bara äta potatissalladen?? Haha.. Vi fick ändå härligt väder några timmar innan regnet kom! Var ute på tomten med vovvarna som likt som jag gottade sig i solen. Fick rensat bort en del ogräs men ännu mer finns det.. Jag blir tokig! Döda det med ättika en gång i veckan behövs ju! Det tänker jag göra också, vill inte göra det där slitjobbet en enda gång till! Om två timmar slutar Glenn:) Längtat efter honom hela dagen, som vanligt när han är på jobbet.. Tur att han alltid kommer hem;) på Fredag fyller han ju år och har då levt 1/4 utav livet! Nej Gud va hemskt det lät.. Men 25 år blir han i alla fall och jag ser fram emot att skämma bort honom lite extra:) om jag nu kan skämma bort människan mer än jag redan gör? Eller? Men jag gör det gladeligen.. Har man två underbara människor som Julia och Glenn, då tar man väl hand om dom med hjärta och själ! Så fungerar det...

Efter tio ..

Är det meningen att Malou von Sivers ska föreställa Sveriges Oprah? Jag tror nästan det va..? Inte riktigt lika tunga ämnen, men själva programstuket är detsamma bortsett från att Malou inte har publik mer än tvtittare. Malou är rätt mysig måste jag säga:) Sjukt störande att inte datorerna fungerar... Inte internet i alla fall... Julia sitter inne på sitt rum och tittar på Pippi på de sju haven, en av hennes favoriter! Tänkte att vi ska åka till Liseberg någon helg, Julia har aldrigt åkt någonting där!? Det är inte okej faktiskt.. På tiden alltså! Vi har ju hela sommaren på oss för några besök. Vi tänkte dra till Borås djurpark någon dag med, Gud va kul:) kanske smyga med oss en Lejonbebis hem;) nu ska jag ringa till mormor! Hej hej:)

Morgonkaffe och Nyhetsmorgon

Gillar den starten på dagen.. Mysig till och med:) Glenn tycker inte om Nyhetsmorgon men han ligger ju och sover i alla fall ändå så! Svårt att säga vad för väder som kommer idag. Hoppas att solen besöker oss! Ska egentligen träffa Marie-Louise klockan 11.00 men inte idag, skönt jag orkar verkligen inte ta mig in till stan idag igen.. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.. Det är faktiskt det allra bästa! Borta bra, ibland. Hemma bäst, alltid :) Sverige - Finland 5-0 igår med! Gött :) Sverige är bästa grupp tvåa i hela EM tydligen, kul! Detta hade jag till exempel aldrig vetat om inte Nyhetsmorgon stod på! Visserligen är jag inte speciellt intresserad egentligen men ändå, det är ju trots allt landslaget vårat :) nu ska jag dra upp min bättre hälft ur sin skönhetssömn för han ska äta frukost! Kanske lite äppelkaka för att gotta till det lite extra. Bakade en till honom igår, gottgott!

Nerbäddad

Ligger nergottad i sängen med tända ljus och för ovanlighetens skull lite sudoku framför mig i knät :) att man inte tröttnat.. Undrar hur många gånger jag löst samma pussel egentligen.. Glenn småsnarkar bredvid och jag kan inte låta bli att le när jag tittar åt vänster där han ligger i vår säng. Jag har vunnit livet.. Det önskar jag att alla vänligt sinnade människor får chansen att göra också..! Nu ska jag klottra mig trött på lite siffror .. :) Sov så gott

Separationsångest?!

Maria och Akira kom hit ikväll för Akira vart dålig på att äta.. Kom fram till det logiska - sepångest! Maria kan inte komma hit på ett tag och det är lite trist känner ju jag..! Men Akira måste ju få tid att förstå vart hennes hem är innan hon börjar komma hit titt som tätt, då kopplar hon ju inte vart som är vad.. Glenn och jag ska nog tona rutorna på Marias bil, får se hur smidigt det går..! :) Idag var jag och Julia i stan med Angelica! Köpte födelsedagspresent till min älskade som fyller 25 år på fredag! Hoppas att han blir glad! Det tippar jag på i alla fall :) Angelica köpte kläder och bikini till hon ska åka med Richard om två veckor till Turkiet. Åh det hade inte vart fel att åka utomlands...

Oväder??

Inatt var det världens oväder man vaknade till.. Hur mysigt som helst, men med tanke på att jag numera bor i ett hus på landet och inte i en hyreslägenhet i stan med åskledare så var jag lite nervig ty det var inte långt ifrån oss, 2 km kanske? Det ska visst fortsätta i samma anda idag också! Då ska vi mysa inne med tända ljus och en bra film tycker jag! Julia sover ännu, skönt för henne att sova ut, hon brukar oftast vakna när Glenn kommer upp.. Han borde väl strax vara på jobbet tänker jag! Ny meterolog på TV4 nu som är för kul att titta och lyssna på, haha han måste vara ny:) Igår pajade jag antagligen våran tvättmaskin!! Någonting hade glömts kvar i Glenns mekarbyxor som fastnat bakom trumman.. Glenn får skruva upp den och se ifall det går att göra någonting åt det! Hörs sen:)

Långhelgen är slut..

Då var det slut på långhelg! Dagarna gick fort, har varit så gott att ha Glenn hemma hos oss.. Men idag är det dags för jobb igen. Snart helg igen ;) Han ligger och sover ännu men jag tänkte strax hojta till, och sedan göra det några gånger till antagligen! Jaja, bara han sitter i bilen strax efter 07.00 så är det lugnt... Men att få lite morgonmys är ju aldrig fel.. Nu - kaffe, Nyhetsmorgon och morgonsnusen:)

Ligger i sängen...

Glenn har nog somnat gott, jag ligger här med ett tänt ljus och har löst lite sudoku försöker bli trött men det hjälper inte.. Imorgon ska jag ringa en mäklare om visning på ett hus i Hindås! Både jag och Glenn blev sugna på det. Garage, gäststuga 2 RoK(!) inglasad balkong, stor tomt! Tvättstuga i källaren, fyra sovrum, parkettgolv.. Bra! Vi får se vad som händer, det lockar! Ligger inte så långt bort som skene heller, det är ju inte alls långt från oss.. Håret blev bra efter färgningen, känns nytt och fräscht:) imorgon kommer Angelica till oss på morgonen för att gotta här under dagen,, mysigt! Glenn är ju på jobbet så det är väl bekommet med sällskap! Hon är så lik honom med, min fina svägerska! Maria kommer förhoppningsvis hit med barben i veckan också! Det ser jag fram emot..! Nej gu va jobbigt det är att blogga via telefonen!! Allting blir bara rörigt och osammanhängande! Det går inte att byta rad när man vill heller, ser inte hur texten ser ut! Nu får någonting göras med datorn innan jag blir galen? Tröttsamt att inte någon utav de två vi har här i huset fungerar... Ne, om man skulle sluta ögonen och låta John blund få hämta mig! Sov gott Sverige!

Hemma!

Hade en trevlig nationaldag hemma hos farmor och farfar i Sjötofta! Farmor hade lagat såå goda köttbullar:) körde lite omvägar dit och hem för att titta på lite eventuella områden att köpa nytt hus på... Skene kändes på tok för långt bort, men Hindås däremot...!? Sitter med hårfärg i skallen.. Testar den nya Loreal moussegrejen! Gillar nog vanlig hårfärg bättre.. Utväxten försvinner nu i alla fall :) Julia ska få hoppa i säng nu när glenn duschat klart, måste komma in i badrummet och borsta hennes gaddar först:) datorn krånnglar alldeles för mycket jag blir tokig!! Att det aldrig kan fungera någonting!! Åhh! Nu blev han klar!:) hej svej!

musik som inte går annat än att älska

till dig pappa

gillar skarpt...


planerad

Detta stuket blir det på nästa gaddning... Fast inte med piercings såklart, enbart bläck :) Vet inte hur den ska se ut riktigt, men snören på samma ställe! Riktigt snyggt...


tråkigt go...


ååh hihih

Greken har massa foton på tider från förr. Då var jag visserligen inte med i bilden över huvud taget men jag var smygkär i Glenn ändå, hahaha... Han tyckte bara att jag var en väldigt obehaglig liten fjortis! Hm... Jag har tagit kort på några foton som jag får lägga in senare... (Korten sitter i ett album, inte på datorn..) Glenn, att vi är här idag, är helt fantastiskt... Jag är din varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund, resten av mitt liv!

pappas blivande gaddning

denna har pappa tänkt gadda över en annan tatuering han har på sin ena överarm på Beethoven. Nightwish logga till albumet Once.. riktigt snygg bild!

<3


varm!

Vi är hos greken för Glenn ska gadda klart tjejen på sin arm! Julia följde med Totte, Anna och Casper till Mölndal på något ståhej... Det är helt vansinnigt varmt ute, jag svettas nästan ihjäl! Ändå ska det tydligen vara svalare idag än igår...
Vi åkte aldrig och tittade på huset, ångrade oss innan vi ens kommit ut ur Gråbo, haha... Vi var båda överens om att det inte var någon idé. "Kommer vi att köpa detta huset?" Nej... Haha! Det finns tusen andra hus, och läget är inte nu....
Imorgon åker vi till farmor och farfar, får väl köra iväg rätt tidigt så att det inte bara blir att åka dit och vända!
totte lagade våran dator innan, så nu kan jag blogga ordentligt igen!! Eller, lagade och lagade... Jag hade råkat radera lite grejer som gjorde att internet inte fungerade, haha... Idiot man är, pilla på sådant man inte förstår sig på är bara rätt onödigt..
oj oj, nu sätter han igång, vill vara med och titta på när han får ont :D
hittade denna bilden på grekens data nu, så fin blev jag sist :) tycker om min lilla fjäder!

Husvisning...

Godmorgon godmorgon... Känner att man var utomhus hela dagen igår, härligt :) klockan 12.00 ska vi titta på hus i Hedared! En liten bit från Borås.. Hur fräscht som helst, nyrenoverat och vidbyggt varmgarage (ett krav) ;) sedan kommer nog Totte, Anna och goseCasper hit :) imorgon åker vi till min farmor och farfar i Sjötofta för att äta farmors köttbullar och umgås med de äldre.. Något fel är det på diskmaskinen, tredje gången jag kör den nu! Det blir ju fan inte rent... Och ja, jag har tömt nederdelen... En kostnad vi inte känner för just nu, men jag diskar gärna för hand, om vi skaffar oss ett diskställ!:) skriver ner sedan!

Helt slut!!

Jäser i soffan med min bättre halva efter en slitlördag! Åtminstone slitsam kväll... Imorse åkte vi till rusta för att köpa en ny domkraft, våran grannes idiotiska son har lånat de två vi hade och lyckats ha sönder båda två! Lånat de utan att fråga dessutom. Fruktansvärt irriterande... Hittade en svensk folkdräkt till Julia! Åh jag har inte sett en sådan i någon annan affär någon gång, hade en när jag var liten, alldeles för sött! Den köpte vi:) perfekt till på måndag och midsommarafton! En ny flagga till fasaden har vi införskaffat oss idag med, på tiden! Efter det åkte vi och hälsade på hos svärfar! Han var ensam hemma för Petra jobbade.. Drack kaffe och gottade oss i solen! Fick åka i god tid hem för Glenn skulle meka klart med forden så den blir klar någon gång. Angelica och Richard kom till oss för att spendera lördagseftermiddag och kväll här i gråbo . Det var trevligt att ha dom här. Julia har varit from som ett lamm hela dagen, så skönt! En dag utan trots, det var inte igår! Glenn har brännt sig i halva ansiktet hahaha:) Gud vad trött jag blir på att inte någon utav datorerna fungerar... Vi har eldat upp all häck som skräpat ner på hela framsidan och jag har stört mig på det!! Klippt nästan hela gräsmattan också! Fått bort poolen från förra året.. Den var väldigt äcklig och jobbig att ta ner ! Strött en himla massa gräsfrön där den stått så det blir lite liv igen! Julia har fått en liten barnpool istället som lämpade sig mycket bättre. Jag och Glenn badar ju inte i alla falll. Nu kan Felicia komma hit och bada nästa gång:) mysigt! Mina ögon sviker mig snart och jag har en känsla av att hela denna text blev väldigt osammanhängande?! Hoppas att eran lördag har varit bra!!

Bra dag

Felicia och Julia har lekt heeela dagen i solen, så fina tillsammans. Väldigt lika varandra. Junior har varit runt lite över allt och bara varit allmänt härlig. Om man hade fått äta barn så hade jag ätit upp honom! Längtar efter en liten till... Åh Gud! Men det är sådant som kommer med tiden :) jag har i alla fall funnit mannen jag vill skapa framtid och familj med, och det, är ingen dålig början... Jag har fått lite färg idag, skönt! Men jävla Maria ser ut som en neger, hon fuskar för hon är halvchilenare:) solat, druckit några koppar kaffe för mycket och haft det väldigt trevligt! Maria är ett bra nänniskoexemplar rycker ju jag! Kniv goseglenn kom hem tidigare från jobbet så vi alla åt pannkakor tillsammans. Nu sover lillan gott, Glenn nekar med forden och jag sitter bredvid i kvällsolen, för härligt... Hela helgen ska vara lika go har dom sagt, vi får hoppas det! Imorgonkväll kommer Angelica och Richard hit och grillar, mysigt! Nu, lösa sudoku :) hoppas ni får en bra kväll! Hoppas att datorn fixar sig snart så jag kan bli lite bättre med uppdateringen samt tillgång att lägga upp foton...

Färskt bröd

Har precis satt en deg som jäst klart vid 9.00 då blir det till att rulla några härliga frallor som jag och Julia kan äta till frukost sedan, mums:) hade inga valnötter hemma annars hade jag piffat till med det i degen... Nu hojtade Julia ifrån sitt rum, godmorgon dockan:) kokar min tredje kopp kaffe nu, gottgott!:)

Trötta ögon

Hjälp va trött jag är idag! Det släpper väl framåt förmiddagen, har fått i mig en kopp kaffe och påbörjar strax min andra... Gott med Nescafe som jag köpte i onsdags, snabbt och smidigt dessutom! Jag brukar vara uppe 05.35 på morgonen och Glenn får jag upptjatad vid 06.50 innan han ska gå. Men idag väckte han mig 06.40! Hur har jag kunnat somna ifrån klockan?? Antagligen har mördarlarmet interingt idag. Det krånglar och glappar ibland, jag har dessutom glömt sätta på larmet i min telefon, INTE likt mig... Men nu är han på jobbet:) på Nyhetsmorgon berättat dom om ett par som haft en tjej inlåst, misshandlad och våldtagen i 20 år! 2009 kom hon ut och närvarade inte på rättegången med motivationen - "Jag vill inte ödsla en enda sekund till utav mitt liv på de här människorna!" Det förstår jag! Mannen fick typ 450 års fängelse och kvinnan fick 36 år + en livstrid eller hur det nu var... Gud, jag får ont i magen när jag hör sånt här! Sjuka människor!!!

Läggdags...

Slappar i soffan med ögonen i kors... Satte precis igång en tvättmaskin samt diskmaskinen. Men det får gå till det är klart så löser jag resten imorgon istället... Hade trevligt innan. Jonnie och Madde kom också till oss. Beställde på pizza online hem till dörrn. Alla bar vrålhingriga. Jag och anna delade på en riktigt god mozarellapizza med pesto, Parmaskinka och ruccolasallad på . Gud så go den var! Barnen lekte av sig rejält vilket resulterade i bom ner i sängen för henne när vi kom hem innan :) imorgon kommer Maria hit med skira och barnen! Det ska bli riktigt mysigt :) har lovat Felicia och Julia att det ska bli pannkakor till lunch i alla fall. Ne, nu flummar det i mina ögon så jag bör hoppa ner under täcket... Jag älskar våran säng! Mys!! SOMNAR NU, på studs! Sleep tight ! :)

I bilen!

Då var vi på väg hem till Totte, anna och Casper! Tänkte ta med Julias cykel men beslöt oss för att strunta i det med tanke på att regnet ser ut att vara på gång..! Men i helgen ska solen hälsa på är det sagt :) åker förbi Lerum nu, de har slängt upp ett "tivoli" med hjul och allt, haha! Va fan... Zigenartivoli?! Eller ska man ge det en chans kanske!

Kristi himmelfärd

Mulet och trist idag! Men Glenn är ju ledig från jobbet likt de flesta andra idag, så jag får lite sol i alla fall;) Maria kommer strax hit och lämnar Akira, sedan bär det av hem till Totte, anna och Casper för Glenn ska laga deras bil och strypa Caspers fyrhjuling som han gasade full gas på igår och åkte in i en stolpe! Som tur var gick det bra, Gud! Vi svänger väl förbi Robban och Petra en sväng när vi är i området... Tänkte att vi kanske skulle glida in på Willys och handla hem några kassar, skönt att ha det gjort. Hundmat måste vi i alla fall köpa idag... Stör mig på att ingen utav datorerna fungerar!!! Väldigt irriterande! Nu ska jag sätta en deg till frallor, gott! Hoppas eran morgon varit bra :)

Prinskorv!

Igår vurpade jag framlänges i en backe, hahahaha och stukade mitt pekfinger som idag bildat sig formen likt en äcklig prinskorv med en avbiten nagel på! Ser inte riktigt klokt ut! Hahaha:) ville bara upplysa er om detta, för det besvärar mig lite smått! Tjena

Bra dag

Maria hämtade mig och Julia i gråbo centrum vid 9.30, begav oss till backaplan där vi fick köpt cykel, hjälm och lås till Felicia som fyller 5 år imorgon, då ska vi passa akira när de drar till ett soligt fullsmockat Liseberg! :D jag köpte två par nya skor till skruttungen vår! Välbehövliga, praktiska och billiga! Dessutom fick mamma Rebecca ett par vita tygskor på köpet, det var inte helt fel! På Apoteket köpte jag en del nödvändigheter så som flourskölj, plackers, sunstick till Julia. Hon fick drive in mc donalds som hon mumsade upp i bilen på väg hem. Vi unnade oss lite härlig thai, det var ett tag sedan sist, så det satt fint! Nu har jag lagt Julia för natten, hon sover redan som en stock! Jag känner för att decka jag med... Mitt hjärta vilar middag på soffan och jag blir varm i hela kroppen när jag tittar på honom. Någonting sötare än när han sover finns nog inte. Man kan liksom sitta i andra änden utav soffan och bara titta på honom och le :) Loke tar en tupplur bredvid mig han också, om man skulle falla för grupptrycket och slumra till lite jag också... Hm... Jag som hade tänkt sätta en deg för att baka lite bröd. Det kan självklart vänta till imorgon :) hörs kanske sen igen! Lite tröttsamt att blogga via luren, långsamt och omständigt, dessutom går det inte att bifoga foton och musik, TRÅKIGT!

Gäsp... Godmorgon!

Ligger här med trötta ögon och tittar ut på en redan solig himmel, härligt! Hoppas på värme idag så man kan gotta sig lite. Lillen ligger vid mina fötter och snarkar lite lätt men han hakar nog på mig när jag stiger upp, mysigt att han håller mig sällskap! Glenn blir det till att ruska om, han har inte reagerat en tum när någon utav klockorna larmat idag. Sover fortfarande som en stock. Annars hör jag på andningen att han vaknat till. Igår ramlade jag ner för en backe när jag sprang iväg från en geting som jag ryckte hade surrat alldeles för länge i mitt ansikte. Väldigt obehagligt. Ramlade framstupa och skrattade högt! Men idag stället jag mig en fråga, vad fan har hänt med mitt vänstra pekfinger!? Går inte att röra det eller röra vid det heller för den delen... Men stukat är det väl inte får jag hoppas... Nej, dags att gå upp , sätta på kaffe, ordna frukost osv... Hörs sedan!

RSS 2.0